Ir o contido principal

Welcome to this meeting point that promotes the transfer of knowledge, innovations and practices between agents in the agricultural sector, and provides support to agri-food consulting professionals.

A continuación courses

Abril
cartel do curso
22-04-2025
La Vega Innova

FIWARE: Arquitectura, IoT e Agro Sensors

depuradora de auga
24-04-2025
MAPA

Auga recuperada. Aplicación en rego

intelixencia artificial
25-04-2025
Veraliment

Introdución á Intelixencia Artificial para o Sector Alimentario

cartel curso incorporación á empresa agraria do 28 de abril ao 30 de maio
28-04-2025
Cooperativas Agro-alimentarias CLM

Incorporación á empresa agraria de mozos agricultores - Parte Xeral (80 horas)

Agricultor trabajando en campo de soja
Inspector de calidad revisando plantas en invernadero

Vostede é un asesor?

Rexístrate e ofrece os teus servizos a través de toda a Rede Profesional Agroalimentaria e da base de datos de asesores agroalimentarios .

Aproveita o apoio de asesoramento que ofrece a Plataforma.

Buscas consello?

Busca neste buscador entidades e profesionais de consultoría agroalimentaria .

Síguenos:

Conecta con outros axentes

Conéctate con profesionais do ecosistema AKIS e xera resultados sostibles con actores do sector agrario.

Novidades e destacados

Curso de agricultura ecolóxica para asesores
30/04/2025
IFAPA
Formación especializada en agricultura ecolóxica para asesores agroalimentarios
Curso online de 80 horas. O prazo de solicitude está aberto ata o 15/04/2025 Observacións É imprescindible ter en conta a información relativa aos criterios de valoración das solicitudes deste
cartel do curso
22/04/2025
La Vega Innova
FIWARE: Arquitectura, IoT e Agro Sensors
FIWARE é unha iniciativa de código aberto deseñada para potenciar a creación e xestión de aplicacións intelixentes e conectadas, baseadas en estándares abertos e tecnoloxías de punta. O ecosistema
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
Grupo Operativo RETA: Rede de Espazos de Ensaio Agrario
Creación, coordinación e dinamización dunha Rede de Espazos de Ensaio Agrario, co obxectivo de participar en estratexias público-privadas de innovación social para apoiar a incorporación de novos...
ilustración coas bases do premio
03/04/2025
Aberta a XXVII edición do Premio Fertiberia á mellor tese de doutoramento en temas agrarios
Ata o 30 de maio de 2025 está aberta a XXVII edición do Premio Fertiberia á mellor tese de doutoramento en temas agrarios Este galardón, referencia na investigación agraria dende 1996, promove o uso...

A continuación events

cartel do evento
22
Abril

Biosolucións en nutrición vexetal: retos de innovación e colaboración

CTA
Organizada por BIOVEGEN, IFAPA e CTA , a xornada técnica "Bio-solucións en nutrición vexetal: desafíos para a innovación e a colaboración"…
Abril
22
Abril

Biosolucións en nutrición vexetal: retos de innovación e colaboración

CTA
Organizada por BIOVEGEN, IFAPA e CTA , a xornada técnica "Bio-solucións en nutrición vexetal: desafíos para a innovación e a colaboración" reunirá a expertos do sector da nutrición vexetal para…
Ler máis
24
Abril

Xornada sobre augas recuperadas. Aplicación de rega

Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación| Subdirección General de Regadíos, Caminos Naturales e infraestructuras Rurales
Obxectivos: Coñecemento da Normativa de reutilización da auga en España. Xestión de riscos, requisitos adicionais e medidas preventivas para garantir o uso e xestión segura da auga recuperada…
Ler máis
24
Abril

A mostra cabalar GO HORSEDA celebra unha xornada de portas abertas na Yeguada Cartuja de Jerez.

Fundación Ayesa
O Grupo Operativo HORSEDATA organiza o vindeiro 24 de abril unha Xornada de Portas Abertas na emblemática Yeguada Cartuja Hierro del Bocado , situada en Jerez de la Frontera (Cádiz) . O evento terá…
Ler máis
29
Abril

Sostibilidade e rendibilidade no cultivo de follas e brassica

Interempresas
España cultiva 32.000 hectáreas de leituga, con Murcia á cabeza, achegando case a metade da produción nacional. Outros cultivos que están en auxe na rexión son o apio, a espinaca e a escarola. O…
Ler máis