Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...
Desarrollo de proteinas alimentarias de alta calidad mediante producción y procesamiento sostenibles de cultivos de leguminosas

Grup Operatiu PROTEINLEG: Desenvolupament de proteïnes alimentàries d'alta qualitat mitjançant producció i processament sostenibles de cultius de lleguminoses

Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Productos de alimentación animal, Digitalización e innovación, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Investigación

Projecte HORITZÓ EUROPA MANUREFINERY: Biorefinació mòbil modular intel·ligent de fems per aconseguir zero residus, maximitzant la recuperació de recursos i nutrients per a bioingredients de pinsos i fertilitzants en zones rurals

Ciencias naturales, Ciencias de los productos químicos, Química inorgánica, Metales alcalinos, Ciencias biológicas, Bioquim, Biomoléculas, Proteinas, ciencias de la tierra y ciencias ambientales afines, Ciencias ambientales, contaminación, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Alimentación animal, Productos de alimentación animal, Porcino, Avícola

Projecte H2020 GeminiDECODER: Aïllament i caracterització de parells mòbils sRNA/diana en plantes utilitzant una proteïna viral com a sonda

Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, Virología, Bioquim, Biomoléculas, Proteinas, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Genética, ARN, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Mejora genética, Sanidad vegetal y fitosanitarios, horticolas

Projecte H2020 NEWCOTIANA: Desenvolupament de cultius multipropòsit de Nicotiana per a l'agricultura molecular mitjançant noves tècniques de fitomillorament

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agronomía, mejoramiento vegetal, Cultivos industriales, Mejora genética, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Sanidad vegetal y fitosanitarios

Projecte H2020 SUSINCHAIN: Cadena d'insectes sostenible

Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències naturals, Ciències biològiques, Zoología, Entomología, Entomologia, Ciències naturals, Ciencias químicas, química orgánica, aminas, amines, Ciencias sociales, Economía y empresa, Economía, Economía sostenible, Economia sostenible, Ciencias agrícolas, Ciencia animal y láctea, Animales domésticos, Cría de animales, Alimentació animal, alimento para animales, Proteínas alternativas para alimentos y piensos, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències naturals, Ciències biològiques, Zoologia, Entomologia, Entomologia, Ciències naturals, Ciències químiques, química orgànica, amines, amines, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economia sostenible, Economia sostenible, Ciències agrícoles, Ciència animal i làctia, Animals domèstics, Cria d'animals, Alimentació animal, aliment per a animals, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria

Projecte LIFE: Maximitzar les oportunitats per a un enfocament circular per a la gestió sostenible del pinyolada mitjançant el cultiu òptim d'insectes

Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Agricultura, Gestió d'explotacions, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Diversificació agrària (agroturisme, etc), Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Alimentación animal, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Productos de alimentación animal, Alimentació animal, Fertilitzants, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Aceites y grasas, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Gestió d'explotacions, Diversificació agrària (agroturisme, etc), Alimentació animal, Fertilitzants, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres, Olis i greixos, Productes d'alimentació animal

Projecte HORITZÓ EUROPA DELICIOUS:Millores de sabor, olor i textura de productes lactis d'origen vegetal utilitzant productes de fermentació microbiana.

Ciències agrícoles, Ciencia animal y láctea, lácteos, lactis, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrició, Ciències naturals, Ciencias biológicas, microbiología, microbiologia, Ciències agrícoles, Biotecnologia agrícola, Biomassa, Biomassa, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologies de bioprocessament, Fermentació, Fermentació, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Digitalització i innovació, productos lácteos

Projecte HORITZÓ EUROPA PATHFOOD: Creació d'una cadena alimentària funcional i sostenible: un camí cap a la neutralitat climàtica i la millora de la salut a la UE

Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Sanidad vegetal y fitosanitarios

Projecte H2020 EPIC-XS: El Consorci Europeu d'Infraestructura de Proteòmica proporciona accés

Ciències naturals, Ciencias de la informática y de la información, ciencia de datos, ciència de dades, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteómica, Proteòmica, Ciències naturals, Ciències químiques, química analítica, Espectrometría de masas, Espectrometria de masses, Integración de actividades para comunidades avanzadas, Ciències naturals, Ciències de la informàtica i de la informació, ciència de dades, ciència de dades, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteòmica, Proteòmica, Ciències naturals, Ciències químiques, química analítica, Espectrometria de masses, Espectrometria de masses, Digitalización e innovación, Innovación social, Investigación

Projecte H2020 SMART PROTEIN: Proteïna intel·ligent per a un món canviant. Fonts alternatives de proteïnes terrestres preparades per al futur per a la nutrició humana que fomenten la regeneració del medi ambient, la viabilitat del processament i la confiança i acceptació del consumidor.

Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiología, Micología, Micologia, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrició, Ciències naturals, Ciències biològiques, Ecología, Ecosistemas, Ecosistemes, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, bioecomía, bioecomia, Proteïnes alternatives per a aliments i pinsos, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, Micologia, Micologia, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Ciències naturals, Ciències biològiques, Ecologia, Ecosistemes, Ecosistemes, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, bioecomia, bioecomia, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Digitalització i innovació, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras

Projecte HORITZÓ EUROPA FlavourFerm:Alliberar el potencial de sabor dels aliments d'origen vegetal mitjançant la fermentació

Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències agrícoles, Biotecnología agrícola, Biomasa, Biomassa, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Cereales y oleaginosas, legumbres, llegums, Digitalització i innovació, Cereal, oleaginosas y proteaginosas, productos lácteos, Fabricación de otros productos alimenticios

Projecte HORITZÓ EUROPA VINNY: Nanoencapsulació avançada de pesticides i fertilitzants d'origen biològic per a una viticultura circular i sostenible

Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, vitivinícola, vitivinícola, Ciencias naturales, Ciencias químicas, Química inorgánica, Metales alcalinos, Metalls alcalins, Ciències naturals, Ciencias biológicas, microbiología, Micología, Micologia, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economía de la producción, Productividad, Productivitat, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Enzimas, Enzims, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, horticolas

Projecte H2020 ReMIX: Redisseny dels sistemes de cultiu europeus basats en barreges d'espècies

Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura sostenible, Agricultura sostenible, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències naturals, Ciències biològiques, Ecologia, Ecosistemes, Ecosistemes, Ciències naturals, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias atmosféricas, climatología, Cambios climáticos, Canvis climàtics, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Trabajar en equipo para siempre: explotar los beneficios de la diversidad de especies en los sistemas de cultivo, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura sostenible, Agricultura sostenible, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències naturals, Ciències biològiques, Ecologia, Ecosistemes, Ecosistemes, Ciències naturals, Ciències de la terra i ambientals afins, Ciències atmosfèriques, climatologia, Canvis climàtics, Canvis climàtics, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Gestión de explotaciones, Agricultura ecológica y agroecología, Cereal, oleaginoses i proteaginoses

Projecte H2020 ECOFUNCO: Recobriments ecològics, multifuncionals i de base biològica, sostenibles, amb rendiment millorat i opcions de fi de vida útil

Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, Semillas oleaginosas, Llavors oleaginoses, Ingeniería y tecnología, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Hidratos de carbono, Carbohidratos, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Desarrollar moléculas funcionales para recubrimientos de base biológica que superen el rendimiento de los productos existentes y cumplan con los requisitos del mercado., Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, Llavors oleaginoses, Llavors oleaginoses, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, Recobriments i pel·lícules, Revestiments i pel·lícules, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Hidrats de carboni, Carbohidrats, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Cereal, oleaginoses i proteaginoses, Frutales (pepita y hueso), horticolas

Projecte H2020 INCREASE: Col·leccions intel·ligents de recursos genètics de lleguminoses alimentàries per a sistemes agroalimentaris europeus

Ciències naturals, Ciències de la informàtica i de la informació, Inteligencia artificial, Intel·ligència artificial, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Recursos genéticos y comunidades premejoradoras., Ciències naturals, Ciències de la informàtica i de la informació, Intel·ligència artificial, Intel·ligència artificial, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Cereal, oleaginoses i proteaginoses

Projecte H2020 OK-Net EcoFeed: Xarxa de coneixements orgànics sobre alimentació animal monogàstrica

Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura sostenible, Agricultura sostenible, Ciències naturals, Ciencias informáticas y de la información, bases de datos, bases de dades, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cultivos industriales, forrajes, Forraje, Ciències agrícoles, Ciència animal i làctia, Animals domèstics, Cria d'animals, Alimentació animal, aliment per a animals, Redes Temáticas que recopilan conocimientos listos para la práctica, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura sostenible, Agricultura sostenible, Ciències naturals, Ciències informàtiques i de la informació, bases de dades, bases de dades, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cultius industrials, farratges, Forratge, Ciències agrícoles, Ciència animal i làctia, Animals domèstics, Cria d'animals, Alimentació animal, aliment per a animals, Agricultura ecològica i agroecologia, Gestió d'explotacions, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, industria cárnica, Fabricació d'altres productes alimentaris, Avícola, Porcí, Cereal, oleaginoses i proteaginoses

Projecte H2020 MyToolBox: Aliments i pinsos segurs mitjançant una caixa d'eines integrada per a la gestió de micotoxines

Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, enfermedades infecciosas, malalties infeccioses, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensors, Enginyeria i tecnologia, Biotecnología industrial, Biomateriales, biocombustibles, biocombustibles, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Enzimas, Enzims, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Granos y oleaginosas, cereales, cereals, Contaminación biológica de los cultivos y de la cadena alimentaria., Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, malalties infeccioses, malalties infeccioses, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, Sensors, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, biocombustibles, biocombustibles, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Enzims, Enzims, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Grans i oleaginoses, cereals, cereals, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Cereal, oleaginoses i proteaginoses
logo proyecto horizonte slicewatch

Projecte H2020 SLICEWATCH: Monitorització de la textura de la carn per optimitzar el rendiment del tall i reduir el malbaratament de carn en línies de tall d'alta velocitat

Ciències naturals, Ciencias físicas, electromagnetismo y electrónica, electromagnetisme i electrònica, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències agrícoles, Ciència animal i làctia, Animals domèstics, Cria d'animals, Cria d'animals, Ciències naturals, matemáticas, matemáticas aplicadas, modelo matemático, model matemàtic, Producción y procesamiento de alimentos ecoinnovadores y eficientes en el uso de recursos, Ciències naturals, Ciències físiques, electromagnetisme i electrònica, electromagnetisme i electrònica, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències agrícoles, Ciència animal i làctia, Animals domèstics, Cria d'animals, Cria d'animals, Ciències naturals, matemàtiques, matemàtiques aplicades, model matemàtic, model matemàtic, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, maquinarias, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, indústria càrnia

Projecte H2020 ROOT BARRIERS: Mecanismes moleculars que controlen la diferenciació d'endodermis i exodermis en arrels de tomàquet

Ciències naturals, Ciències de la informàtica i de la informació, ciència de dades, ciència de dades, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genética, ARN, ARN, Ciències naturals, Ciències de la terra i ambientals afins, Ciències atmosfèriques, climatologia, Canvis climàtics, Canvis climàtics, Becas individuales Marie Sk?odowska-Curie (IF-GF), Ciències naturals, Ciències de la informàtica i de la informació, ciència de dades, ciència de dades, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, ARN, ARN, Ciències naturals, Ciències de la terra i ambientals afins, Ciències atmosfèriques, climatologia, Canvis climàtics, Canvis climàtics, Investigació, Sanitat vegetal i fitosanitaris, horticoles
Logo proyecto horizonte rafts4biotech

Projecte H2020 Rafts4Biotech: Basses lipídiques bacterianes sintètiques per optimitzar bioprocessos industrials

Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteinas, Proteómica, Proteòmica, Ciències naturals, Ciències biològiques, biología sintética, biologia sintètica, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, lípids, lípids, Ciències naturals, Ciències biològiques, ciencias biológicas del comportamiento, etología, interacciones biológicas, interaccions biològiques, Ciències naturals, matemáticas, matemáticas aplicadas, modelo matemático, model matemàtic, Plataformas de chasis microbianos con vías metabólicas optimizadas para innovaciones industriales a través de la biología de sistemas, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteòmica, Proteòmica, Ciències naturals, Ciències biològiques, biologia sintètica, biologia sintètica, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, lípids, lípids, Ciències naturals, Ciències biològiques, ciències biològiques del comportament, etologia, interaccions biològiques, interaccions biològiques, Ciències naturals, matemàtiques, matemàtiques aplicades, model matemàtic, model matemàtic, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Investigació