Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
- Tipus Grupo operativo
- Execució 2018
- Pressupost assignat 57.500,00 €
- Àmbit Supraautonómico
- Comunitat Autònoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el desenvolupament d'activitats paral·leles a l'activitat productiva principal amb l'objectiu de diversificar les línies de negoci amb el desenvolupament de nous productes alimentaris basats en una nova farina de lleguminoses amb alt valor nutricional i funcional que contribueixi a promoure el consum de llegums de qualitat.
Informació de contacte
direccion@innofood.es