
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
- Tipus Grup operatiu
- Execució 2018
- Pressupost assignat 57.500,00 €
- Àmbit Supraautonómico
- Comunitat Autònoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el desenvolupament d'activitats paral·leles a l'activitat productiva principal amb l'objectiu de diversificar les línies de negoci amb el desenvolupament de nous productes alimentaris basats en una nova farina de lleguminoses amb alt valor nutricional.
Informació de contacte
- Nom coordinador/entitat: Innofood i mas d mas i SL
- Email coordinador/entitat: direccion@innofood.es
Beneficiaris
- INNOFOOF I+D+I
Subcontractat
- AGROPAL S. COOP
- Molendum Ingredients
- Laboratorios ECONATUR
- Federación española de Industrias de Alimentación y Bebidas (FIAB)
- Estación Experimental del Zaidín (EEZ-CSIC)
- IGP Lenteja Tierra de Campos
- Instituto de Desarrollo Comunitario (IDC)