Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...
Logo GO Previnovic

Grup Operatiu PREVINOVIC: Aplicació de la ramaderia extensiva ovina i caprina com a eina de control i prevenció dincendis a Espanya. Caracterització i estudi dels beneficis

Horticultura al aire libre y cultivos leñosos (incl. viticultura, olivos, frutales, ornamentales), Dinamizar zonas rurales, Garantizar un ingreso viable, Aumento de la competitividad, Reequilibrar el poder en la cadena alimentaria, Acciones de Cambio Climático, Cuidado del medio ambiente, Preservación de paisajes y biodiversidad, Apoyar al relevo generacional, Recuperación de la superficie agrícola, bajo características paisajísticas de alta diversidad, Lograr la neutralidad climática, Ovino y caprino, rumiantes, ganadería extensiva, Digitalización e innovación, Pastoreo, Gestión de explotaciones, Prevención de incendios, Medio ambiente, Gestión de tierras, GO PREVINOVIC
Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino

Grup Operatiu SEBASTIANA: Selecció i classificació de llana per a la millora de la competitivitat de petites explotacions ramaderes d'oví

Ovino y caprino, Digitalització i innovació, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Sanidad y bienestar animal, Competitivitat i nous models de negoci, Formación, demostración y asesoramiento
Economía circular para la reutilización de botellas de vino en el sector vitivinícola

Grup Operatiu REBO2VI: Economia circular per a la reutilització d'ampolles de vi al sector vitivinícola

llenyosos, Vinyer, Fabricación de bebidas, Digitalització i innovació, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Competitivitat i nous models de negoci, Formació, demostració i assessorament, Investigació
Plataforma Cloud de datos federados con capa de inteligencia artificial para la mejora genética y reproductiva del ovino lechero

Grup Operatiu GC4SHEEP: Plataforma Cloud de dades federades amb capa d'intel·ligència artificial per a la millora genètica i reproductiva de l'oví lleter

Oví i cabrum, Digitalització i innovació, Millora genètica, Competitivitat i nous models de negoci
"Mejora tecnológica en la producción de ganado bovino extensivo en España

Grup Operatiu BOVIEX 4.0: Millora tecnològica en la producció de bestiar boví extensiu a Espanya

bovines, Digitalització i innovació, Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Gestió d'explotacions, sòl
Incorporación de información para la mejora de la salud y el bienestar animal en el sector bovino lechero español

Grup Operatiu ISAB: Incorporació d'informació per a la millora de la salut i el benestar animal al sector boví lleter espanyol

bovines, Digitalització i innovació, Sanitat i benestar animal, Millora genètica, Investigació
Implantación de soluciones reproductivas para incrementar la sostenibilidad económica de las explotaciones de ovino lechero

Grup Operatiu REPROVI: Implantació de solucions reproductives per incrementar la sostenibilitat econòmica de les explotacions d'oví lleter

Oví i cabrum, Sanidad y bienestar animal, Gestió d'explotacions
Valorización de materiales tradicionales para vinificación de vinos de calidad. GOVALMAVIN.

Grup Operatiu VALMAVIN: Valorització de materials tradicionals per a vinificació de vins de qualitat

Viñedo, leñosos, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, maquinarias, Diversificación agraria (agroturismo, etc), Gestió d'explotacions
Logo GO Bovinolive

Grup Operatiu BOVINOLIVE: Obtenció sostenible de carn i llet de boví per aprofitament biocircular de subproductes de l'oli d'oliva

Sistema de producció agrícola, Gestió de residus, subproductes i deixalles, Prácticas agropecuarias, Qualitat alimentària / processament i nutrició, Cadena de suministro, comercialización y consumo, Olivar, bovines, productes lactis, industria cárnica, Gestió d'explotacions, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Digitalització i innovació
Logo GO Promanbov

Grup Operatiu PROMANBOV: Promoció de l'ús prudent d'antimicrobians en boví de carn

Ganadería, Sanidad animal, Sanidad Animal / Bienestar Animal, Grupo operativo, Ram, Atbc, Enf., Diagnóstico, Innovación, Sanitat i benestar animal, Digitalització i innovació, Investigación
Logo GO Saluvino

Grup Operatiu SALUVINO: Substitució de sulfurós en vins per compostos fenòlics de fonts alternatives

industrias agroalimentarias, Técnicas de mejora de la calidad, Gestió d'explotacions, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Control Y Mejora De La Calidad Alimentaria-Alimentos Saludables, Grup operatiu, Calidad, Nuevas Tecnologías, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Digitalització i innovació

Grup Operatiu CANGAS WINEPRINT: Projecte de caracterització i innovació de vins Denominació d'Origen Protegida Cangas

Fabricación de bebidas, llenyosos, Vinyer

Grup Operatiu: Recuperació de la varietat tinta castanyal elaboració d'un vi diferenciat

Agricultura, Técnicas de producción, Gestió d'explotacions, Digitalització I Innovació De Producció/Productes, Nuevos Cultivos/Recuperación Antiguos Cultivos/Productos (Turmicultura, Etc.), Grup operatiu, Fabricació de begudes, llenyosos, Vinyer

Grup Operatiu: Innovació i sostenibilitat de l'oví de carn aragonès

Ramaderia, Técnicas De Producción, Gestió d'explotacions, Digitalització I Innovació De Producció/Productes, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos / Cría, Grup operatiu, Mejora De Gestión Ganadera, industria cárnica

Grup Operatiu: Desenvolupament de banc de gens de fruiters autòctons d'asvinor per a la millora de la competitivitat en fructicultura de Galícia

Agricultura, Mejora genética, Mejora Genética / Bancos De Germoplasma, Grup operatiu

Grup Operatiu: Disseny de centre de sacrifici artesanal d'oví caprí

Ramaderia, Tècniques de producció, Gestió d'explotacions, Digitalització I Innovació De Producció/Productes, Digitalització I Innovació I Processos Productius / Cria, Grup operatiu, indústria càrnia, Oví i cabrum

Grup Operatiu WINESITY: Sensor automàtic per controlar la densitat en continu a la fermentació del vi

Agricultura, Tècniques de producció, Gestió d'explotacions, Digitalització I Innovació De Producció/Productes, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grup operatiu, Fabricación de bebidas, llenyosos, Viñedo

Grup Operatiu REMAIN: Reducció d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle mitjançant l'acidificació de fems de boví d'engreix in situ

Agricultura, Tècniques de producció, Bones Pràctiques/Canvi Climàtic/Medi Ambient, Bones Pràctiques Mediambientals, Sostenibles, Contra Erosió, Ribazos, A Favor Del Ma,…, Grup operatiu, Gestió d'explotacions, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Formació, demostració i assessorament