Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
CHAMPLAST Talde Operatiboa: Perretxikoen ekoizpenean balio kate berri bat sortzea ekonomia zirkularraren bitartez
ASOCHAMPek zuzendutako berrikuntza proiektua, AIMPLAS ere barne hartzen duena; INGELIA eta SAV, Helburu nagusia perretxikoen industriak sortzen dituen hondakinak murriztea da (substratu agortua eta...
Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
SEBASTIANA Talde Operatiboa: Artilearen hautaketa eta sailkapena, ardi ustiategi txikien lehiakortasuna hobetzeko
Gaur egun, artilea azpiproduktutzat hartzen da eta ardi-hazleek ez dute ia ordainik jasotzen horrengatik (0,00 eurotik 0,40 euro/animalia), eta horrek kostu gehigarria suposatzen du ardi-hazleentzat...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
RETA Talde Operatiboa: Nekazaritza Proba Espazioen Sarea
Nekazaritzako Proba Espazioen Sarea sortzea, koordinatzea eta biziberritzea, nekazaritza-sektorean eragile berriak txertatzen laguntzeko gizarte-berrikuntzako estrategi publiko-pribatuetan parte...
Solarwine
SOLARWINE Talde Eragilea: mahats-ekoizpen adimentsu eta iraunkorrerako sistema agrovoltaiko berriak
GO SOLARWINE berrikuntza proiektuari esker, nekazaritza-sistemaren ebaluazio energetikoa eta agronomikoa lortzea aurreikusten da, ustiategirako etekin ekonomikoak areagotuz.

CLIMACAL Proiektua: Ardoaren kalitatea eta ardogintzaren plangintza hobetzea mahatsaren kalitatearen aurreikuspen-eredu berrien bidez

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, Fabricación de bebidas, Viñedo

SAGARGOIZ Proiektua: Sagardo natural goiztiarra

Investigación, Fabricación de bebidas, Frutales (pepita y hueso)

SAGEZTIARDOA Proiektua: Sagar muztioa eta eztia barne hartzen duten sagardo naturala ez den edarien garapena.

Canales cortos o alternativos de comercialización, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de bebidas, Frutales (pepita y hueso)

SAGARDHOPPYNG Proiektua: Lupulu Sagardo Naturala

Digitalización e innovación, Fabricación de bebidas

LANIRINA Proiektua: Arabako Lautadan zereal-laborantza ekologikoaren bidez balio-katea bultzatzea

Agricultura ecológica y agroecología, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, Molinería Y Almidones, Panadería y pastas alimenticias, Cereal, oleaginosas y proteaginosas
Logo GO DATADOC

DATADOC Talde Operatiboa: DOCa Errioxaren esparruan klima-aldaketara egokitzeko estrategia agronomikoak hartzeko ereduak eta tresnak garatzea.

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo
Logo GO innofino

INNOFINO Talde Operatiboa: Andaluziako Fino ardoen alkohol-edukia murrizteko praktika berritzaileak ezartzea, ardoaren kalitatea zainduz.

Calidad alimentaria / procesado y nutrición, Cadena de suministro, comercialización y consumo, Viñedo, Fabricación de bebidas, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización
Logo GO INNOVAVINO

INNOVAVINO Talde Operatiboa: Cadizko probintzian ardo berriak ekoizteko gehiegizko heltze-tekniken bideragarritasuna.

Cadena de suministro, comercialización y consumo, Prácticas agropecuarias, Clima y cambio climático, Canales cortos o alternativos de comercialización, Gestión de explotaciones, Fabricación de bebidas, Competitividad y nuevos modelos de negocio
Logo GO Sidraturismo

Sagardoaren Turismo Talde Operatiboa: Turismoaren bitartez sagardoa sustatzeko eta merkaturatzeko berrikuntza proiektua

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, Fabricación de bebidas, leñosos, Frutales (pepita y hueso)

CANGAS WINEPRINT Talde Operatiboa: Cangas Jatorri Deitura Babestua duten ardoen karakterizazio eta berrikuntzarako proiektua.

Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

ECOAVES Talde Operatiboa: Ipenso gallicebo ekologiko bat ekoiztea askeko oilaskoentzat

Ganadería, Alimentación animal, Mejoras En La Alimentación Animal / Alimentación De Precisión, Grupo operativo, Productos de alimentación animal, Fabricación de bebidas, Cereal, Oleginosas Y Proteaginosas

Talde Operatiboa: Gaztainondo gorriaren barietatea berreskuratzea eta ardo bereizgarri baten ekoizpena

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Nuevos Cultivos/Recuperación Antiguos Cultivos/Productos (Turmicultura, Etc.), Grupo operativo, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Talde Operatiboa: Errioxako vermutaren ekoizpen iraunkorra eta ingurumenaren babesa hobetzea, Bizitza Zikloaren Ebaluazioko (LCA) eko-adierazleen ikerketaren bidez - ACVer

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grupo operativo, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Talde Eragilea: Irasagarraren fruitutik eratorritako produktuak

industrias agroalimentarias, Mejora Productividad/Procesos, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Nuevos Productos Y Nuevos Procesos Productivos, Grupo operativo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Talde Operatiboa: Andaluziako ardo-ekoizpeneko teknikak bereiztea: bertako legamiak erabiltzea

Agricultura, Gestión Explotaciones, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Buenas Prácticas/Cambio Climático/Medio Ambiente, Mejora En La Gestión De Explotaciones, Grupo operativo, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Talde Operatiboa: Kataluniako ardoaren eta kortxoaren sektorearen lehiakortasuna hobetzea, ardogintza prozesuan Kataluniako kortxoak ematen duen balio erantsia zehaztuz eta bere ekoizpen-ahalmenari buruzko datuak lortuz.

forestal, Industria Forestal, Industrias Forestales, Grupo operativo, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Talde Operatiboa: Mencía barietateko ozpin esperimentalen ekoizpena

industrias agroalimentarias, Mejora Productividad/Procesos, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Nuevos Productos Y Nuevos Procesos Productivos, Grupo operativo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

WINESITY Talde Eragilea: Ardoaren hartziduran dentsitatea etengabe kontrolatzeko sentsore automatikoa

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grupo operativo, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo