Skip to main content

SAGEZTIARDOA Proiektua: Sagar muztioa eta eztia barne hartzen duten sagardo naturala ez den edarien garapena.

  • Mota Proiektua
  • Egoera Bete
  • Exekuzioa 2021 -2022
  • Esleitutako Aurrekontua 37.830,41 €
  • Eremua Autonómico
  • Autonomia-erkidegoa País Vasco
  • Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
  • Proiektuaren webgunea SAGEZTIARDOA
Jardueren deskribapena

Proiektuko zereginen kudeaketa eta koordinazioa lankidetzan. Produktu berriak garatzeko prozesuaren definizioa eta formulazioa. Sagardoaren ekoizpen-prozesuaren definizioa ekoizpen-baldintza ezberdinetan. Merkataritza-eskalako ezti-sagardo-prototipoen garapena (proiektu pilotua). Prozesu pilotuaren jarraipena eta kalitate kontrola (proiektu pilotua). Dastaketa saioak eta produktuen aurkezpenak industriako eragileei (motibazioa). Proiektuaren hedapena eta komunikazioa

Helburuak

Proiektuaren helburu orokorra da sagardo naturala ez den edari bat edo gehiago lortzeko prozesuen ezagutza eskuratzea, hartzidura-prozesuan sagar muztioa eta eztia txertatuz eta edari alkoholdun alternatibo berri eta berritzaile bat lortzen dutenak, kalitate sentsorialarekin eta sagardo naturalaren beraren balioak errespetatuz, bertako produktu baten bidez sagastietan ekoitzitako eztia nabarmenduz.

Harremanetarako informazioa
  • Koordinatzailea/entitatearen izena: IPARRAGUIRRE SAGARDOAK SL
  • Posta helbidea: Xemein Etorbidea 12 A
  • Koordinatzailea/entitatearen helbide elektronikoa: arantzeguzkiza@yahoo.es
  • Telefonoa: (+34)946169089
Koordinatzaileak
  • IPARRAGUIRRE SAGARDOAK S.L.
Kolaboratzaileak
  • Iparraguirre Sagardoak S.L.
  • Ola Sagardotegia
  • Iturrieta Sagardotegia
  • Juan Zuriarrain Asesoría Enológica
  • Leartiker S.COOP.