SAGARDHOPPYNG Proiektua: Lupulu Sagardo Naturala
- Mota Proiektua
- Egoera Bete
- Exekuzioa 2022 -2023
- Esleitutako Aurrekontua 32.200,00 €
- Eremua Autonómico
- Autonomia-erkidegoa País Vasco
- Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Helburuak
Sagardoa egiteko prozesuan berrikuntzak erakusten dituen proiektu pilotua da, bioteknologia erabiliz prentsatzeko eta botilaratzeko prozesuetan bereziki.
Harremanetarako informazioa
- Koordinatzailea/entitatearen izena: ALEOVITRO SL
- Posta helbidea: BIC BIZKAIA Eraikina-c/ Astondo Bidea 48160-Derio, Bizkaia
- Koordinatzailea/entitatearen helbide elektronikoa: info@aleovitro.com
- Telefonoa: (+34)622085319
Koordinatzaileak
- ALEOVITRO S.L.
Kolaboratzaileak
- Aleovitro S.L.
- Sidrería R. Zabala