SAGARDHOPPYNG Proiektua: Lupulu Sagardo Naturala
- Mota Proiektua
- Egoera Bete
- Exekuzioa 2022 -2023
- Esleitutako Aurrekontua 32.200,00 €
- Eremua Autonómico
- Autonomia-erkidegoa País Vasco
- Finantza-iturri nagusia 2014-2020ko NPB
Helburuak
											Sagardoa egiteko prozesuan berrikuntzak erakusten dituen proiektu pilotua da, bioteknologia erabiliz prentsatzeko eta botilaratzeko prozesuetan bereziki.
										Harremanetarako informazioa
											- Koordinatzailea/entitatearen izena: ALEOVITRO SL
- Posta helbidea: BIC BIZKAIA Eraikina-c/ Astondo Bidea 48160-Derio, Bizkaia
- Koordinatzailea/entitatearen helbide elektronikoa: info@aleovitro.com
- Telefonoa: (+34)622085319
Koordinatzaileak
											- ALEOVITRO S.L.
Kolaboratzaileak
											- Aleovitro S.L.
- Sidrería R. Zabala
 
 
 
 
        
   
             
             
            