Skip to main content

SAGARDHOPPYNG Proiektua: Lupulu Sagardo Naturala

  • Mota Proiektua
  • Egoera Bete
  • Exekuzioa 2022 -2023
  • Esleitutako Aurrekontua 32.200,00 €
  • Eremua Autonómico
  • Autonomia-erkidegoa País Vasco
  • Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Helburuak
Sagardoa egiteko prozesuan berrikuntzak erakusten dituen proiektu pilotua da, bioteknologia erabiliz prentsatzeko eta botilaratzeko prozesuetan bereziki.
Harremanetarako informazioa
  • Koordinatzailea/entitatearen izena: ALEOVITRO SL
  • Posta helbidea: BIC BIZKAIA Eraikina-c/ Astondo Bidea 48160-Derio, Bizkaia
  • Koordinatzailea/entitatearen helbide elektronikoa: info@aleovitro.com
  • Telefonoa: (+34)622085319
Koordinatzaileak
  • ALEOVITRO S.L.
Kolaboratzaileak
  • Aleovitro S.L.
  • Sidrería R. Zabala