Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

Logo SmartFarmRani
Grupo operativo SMARTFARMANI: gandería de precisión para aumentar a sustentabilidade e a resistencia das explotacións extensivas con vacas nutrices de raza autóctona
Avaliación inicial das estratexias sanitarias, reprodutivas e nutricionais das explotacións RANI e estudo técnico e económico do estado actual da raza. Dixitalización efectiva e automática dos...
logo e-localhub
Grupo Operativo E-Local HUB: Innovacións tecnolóxicas dixitais centradas na experiencia do cliente para mellorar a competitividade comercial da gandería extensiva tradicional e promover os circuítos curtos de distribución.
Co éxito do proxecto, lanzarase unha aplicación de comercio electrónico para produtos co logotipo 100 % raza autóctona, un sistema de información ao consumidor baseado en visión por computador e un...
Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grupo Operativo SEBASTIANA: Selección e clasificación da la para mellorar a competitividade das pequenas explotacións ovinas
Na actualidade, a la está considerada un subproduto e os gandeiros apenas reciben compensación por ela (0,00 a 0,40 €/animal), o que supón un custo adicional para os gandeiros polas tarefas de esquila...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grupo Operativo CHAMPLAST: Creación dunha nova cadea de valor na produción de cogomelos a través da economía circular
Proxecto de innovación liderado por ASOCHAMP, no que tamén forman parte AIMPLAS; INGELIA e SAV, O obxectivo principal é a redución dos residuos xerados pola industria dos cogomelos (sustrato esgotado...
Desarrollo de un entorno digital y de laboratorios vivientes para valorizar los recursos fitogenéticos de interés agrícola

Grupo Operativo FITONET: Desenvolvemento dun entorno dixital e laboratorios vivos para mellorar os recursos fitoxenéticos de interese agrícola

Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Digitalización e innovación, Formación, demostración y asesoramiento, Gestión de explotaciones, Mejora genética
Ecosistema de herramientas para el fortalecimiento y consolidación de Food Hubs Sostenibles (FHS) mediante Innovaciónes multiacción para el canal

Grupo Operativo GIASAT: Ecosistema de ferramentas para o fortalecemento e consolidación de Sustainable Food Hubs (FHS) a través de innovacións multiacción para a canle

horticolas, Digitalización e innovación, Canales cortos o alternativos de comercialización, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Gestión de explotaciones
Avanzando hacia un modelo digital para el desperdicio cero en el sector agroalimentario

Grupo Operativo PDApp: Avanzando cara a un modelo dixital de residuos cero no sector agroalimentario

horticolas, Digitalización e innovación, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento
Logo GO Agroecologicam

Grupo Operativo AgroecologiaCAM: Recoñecemento da agroecoloxía como modelo para a agricultura e gandería local e unha estratexia para o deseño de sistemas agroalimentarios locais.

Agricultura ecológica y agroecología, Formación, demostración y asesoramiento, Canales cortos o alternativos de comercialización

Grupo Operativo LUPULINAECOCAM: Desenvolvemento do cultivo ecolóxico de lúpulo na Comunidade de Madrid, para contribuír a un abastecemento estable e sostible das cervexerías artesanais madrileñas.

Sistema de producción agraria, Prácticas agropecuarias, Clima y cambio climático, Calidad alimentaria / transformación y nutrición, Cadena de suministro, comercialización y consumo, Competitividad y diversificación agropecuaria / forestal, Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Diversificación agraria (agroturismo, etc), Gestión de explotaciones, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, Sanidad vegetal y fitosanitarios
Grupo Operativo de Innovaciónes para la mejora de la sostenibilidad ambiental y económica de la producción de trigo en España

Grupo Operativo INNOVATRIGO: Innovacións para mellorar a sustentabilidade ambiental e económica da produción de trigo en España

Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Digitalización e innovación, Gestión de explotaciones, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor
Logo GO Naturcun

Grupo Operativo NATURCUN: Novos métodos abraiantes para unha cría de coellos máis sostible

Ganadería, Técnicas De Producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Nuevas Técnicas Y Nuevos Procesos Productivos, Grupo operativo, Calidad, Ba, Sostenibilidad, Aturdimiento, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Digitalización e innovación, Agricultura ecológica y agroecología, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor
Logo Hypermeat

Grupo Operativo HYPERMEAT: Mellora da calidade e da seguridade alimentaria da carne de porco e vacún mediante o uso de imaxes hiperespectrales

industrias agroalimentarias, Técnicas de mejora de la calidad, Seguridad alimentaria, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Control Y Mejora De La Calidad Alimentaria-Alimentos Saludables, Grupo operativo, Nuevas Tecnologías, Calidad, Seguridad Alimentaria, industria cárnica, Porcino, bovinas
GO IMAI

Grupo Operativo IMAI: Identificación da madeira por dispositivo móbil

Digitalización e innovación, Lupa, IA, Inteligencia artificial, Madera
Gestión 4.0 del Sector Vacuno de Carne: plataforma colaborativa de gestión avanzada para la mejora de la rentabilidad de las explotaciones ganaderas a través de su transformación digital

Grupo Operativo GESVAC4.0: Xestión do Sector Vacún de Carne 4.0: unha plataforma colaborativa de xestión avanzada para mellorar a rendibilidade das explotacións gandeiras mediante a súa transformación dixital.

bovinas, Digitalización e innovación, Sanidad y bienestar animal, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Gestión de explotaciones

Grupo Operativo CACOMER: Canles curtas de comercialización

Agricultura, Otros medios de producción, Bioeconomía/Economía Circular/Proximidad, Mejoras En La Gestión Logística-Proximidad O Km0 Y Exportaciones, Grupo operativo, Canales Cortos, Tics, Gestión de explotaciones, RegadÍo, Canales cortos o alternativos de comercialización, Digitalización e innovación

Grupo Operativo: Plataforma de Transferencia de Coñecemento e Innovación en Regadío 2.0

Agricultura, Regadíos, Mejoras En Regadíos, Mejoras De Eficiencia En Regadíos Y Nuevas Tecnologías En Regadíos, Grupo operativo, Tics, Digitalización, Sostenibilidad, Riego, RegadÍo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Digitalización e innovación, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras

Grupo Operativo: Produción sostible de vermú na Rioxa e mellora da protección ambiental, mediante a investigación de ecoindicadores da Avaliación do Ciclo de Vida (ACVer) - ACVer

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grupo operativo, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo: Xestión e recuperación de residuos orgánicos, detritos e subprodutos mediante a agricultura de insectos

industrias agroalimentarias, Valorización/Gestión Subproductos, Grupo operativo, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos

Grupo Operativo SENSOLIVE-OIL: Análise instrumental que complementa o panel de probas

industrias agroalimentarias, Técnicas de mejora de la calidad, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Control Y Mejora De La Calidad Alimentaria-Alimentos Saludables, Grupo operativo, Calidad, Nuevas Tecnologías, Fraude, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Digitalización e innovación, Aceites y grasas, leñosos, Olivar