Grupo Operativo E-PIENSO: Plataforma tecnolóxica para a xestión conxunta da seguridade alimentaria en nutrición animal
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2018
- Orzamento asignado 4.316.373,00 €
- Ámbito Supraautonómico
- Comunidade Autónoma Castilla y León; Cataluña; Galicia; Murcia, Región de; País Vasco
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
O Grupo Operativo E-Food busca desenvolver estratexias de control da seguridade alimentaria nas materias primas destinadas á alimentación animal, aproveitando conxuntamente os sistemas existentes en diferentes comunidades autónomas baseados nunha plataforma tecnolóxica que pretende estandarizar estes controis, aumentando a súa eficiencia e eficacia.
Estúdanse conxuntamente os riscos dos perigos na alimentación animal, avaliando a seguridade alimentaria de cada zona de estudo e comparando fontes e provedores.
Información de contacto
- Coordinador/nome da entidade: Jorge de S.Aja González
- Correo electrónico coordinador/entidade: hurtado@cesfac.es
Beneficiarios
- CESFAC
Subcontratado
- Asociación Gallega de Fabricantes de Alimentos Compuestos (AGAFAC)
- Asociación de Fabricantes de Piensos Compuestos de Castilla y León (ASFACYL)
- Asociación de Fabricantes de Piensos Compuestos del Sureste de España (APICOSE)
- Asociación de Fabricantes de Piensos Compuestos de Euskadi (EPEA)
- Asociación para el Control y la Promoción de la Calidad de las Materias Primas (QUALIMAC)
- Imasde Agroalimentaria S.L.,
- MIBA S. COOP.
- Fundación Vasca para la Seguridad Agroalimentaria (ELIKA)
- Interprofesional de la Alimentación Animal (INTERAL)