Ir o contido principal

Grupo Operativo E-PIENSO: Plataforma tecnolóxica para a xestión conxunta da seguridade alimentaria en nutrición animal

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2018
  • Orzamento asignado 4.316.373,00 €
  • Ámbito Supraautonómico
  • Comunidade Autónoma Castilla y León; Cataluña; Galicia; Murcia, Región de; País Vasco
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

O Grupo Operativo E-Food busca desenvolver estratexias de control da seguridade alimentaria nas materias primas destinadas á alimentación animal, aproveitando conxuntamente os sistemas existentes en diferentes comunidades autónomas baseados nunha plataforma tecnolóxica que pretende estandarizar estes controis, aumentando a súa eficiencia e eficacia.

Estúdanse conxuntamente os riscos dos perigos na alimentación animal, avaliando a seguridade alimentaria de cada zona de estudo e comparando fontes e provedores.

Información de contacto
  • Coordinador/nome da entidade: Jorge de S.Aja González
  • Correo electrónico coordinador/entidade: hurtado@cesfac.es
Beneficiarios
  • CESFAC
Subcontratado
  • Asociación Gallega de Fabricantes de Alimentos Compuestos (AGAFAC)
  • Asociación de Fabricantes de Piensos Compuestos de Castilla y León (ASFACYL)
  • Asociación de Fabricantes de Piensos Compuestos del Sureste de España (APICOSE)
  • Asociación de Fabricantes de Piensos Compuestos de Euskadi (EPEA)
  • Asociación para el Control y la Promoción de la Calidad de las Materias Primas (QUALIMAC)
  • Imasde Agroalimentaria S.L.,
  • MIBA S. COOP.
  • Fundación Vasca para la Seguridad Agroalimentaria (ELIKA)
  • Interprofesional de la Alimentación Animal (INTERAL)