Ir o contido principal
Logo GO LEGUMHARI

Grupo Operativo LEGUMHARI: Desenvolvemento de alimentos e produtos innovadores a partir da valorización de subprodutos de leguminosas, avances en sustentabilidade e economía circular

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2018
  • Orzamento asignado 57.500,00 €
  • Ámbito Supraautonómico
  • Comunidade Autónoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

O Grupo Operativo propón unha estratexia de innovación baseada no aumento da eficiencia, calidade e sostibilidade ambiental na produción de diferentes variedades de leguminosas e no desenvolvemento de actividades paralelas á actividade principal de produción co obxectivo de diversificar as liñas de negocio mediante o desenvolvemento de novos produtos alimentarios baseados nunha nova fariña de leguminosas de alto valor nutricional e funcional que contribúa a promover o consumo de leguminosas de calidade.

Información de contacto
  • Coordinador/Denominación da entidade: Innofood i mas d mas i SL
  • Correo electrónico coordinador/entidade: direccion@innofood.es
Beneficiarios
  • INNOFOOF I+D+I
Subcontratado
  • AGROPAL S. COOP
  • Molendum Ingredients
  • Laboratorios ECONATUR
  • Federación española de Industrias de Alimentación y Bebidas (FIAB)
  • Estación Experimental del Zaidín (EEZ-CSIC)
  • IGP Lenteja Tierra de Campos
  • Instituto de Desarrollo Comunitario (IDC)