Ir o contido principal

Desenvolvemento de alimentos e produtos innovadores a partir da valorización de subprodutos de leguminosas, avances en sustentabilidade e economía circular

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2018
  • Orzamento asignado 57.500,00 €
  • Ámbito Supraautonómico
  • Comunidade Autónoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

O Grupo Operativo propón unha estratexia de innovación baseada no aumento da eficiencia, calidade e sustentabilidade ambiental na produción de diferentes variedades de leguminosas e no desenvolvemento de actividades paralelas á actividade produtiva principal co obxectivo de diversificar as liñas de negocio co desenvolvemento de novos alimentos. produtos a base dunha nova fariña de leguminosas de alto valor nutricional e funcional que contribúe a favorecer o consumo de leguminosas de calidade.

Información de contacto
enderezo@innofood.es