
Grupo Operativo LEGUMHARI: Desenvolvemento de alimentos e produtos innovadores a partir da valorización de subprodutos de leguminosas, avances en sustentabilidade e economía circular
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2018
- Orzamento asignado 57.500,00 €
- Ámbito Supraautonómico
- Comunidade Autónoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
O Grupo Operativo propón unha estratexia de innovación baseada no aumento da eficiencia, calidade e sostibilidade ambiental na produción de diferentes variedades de leguminosas e no desenvolvemento de actividades paralelas á actividade principal de produción co obxectivo de diversificar as liñas de negocio mediante o desenvolvemento de novos produtos alimentarios baseados nunha nova fariña de leguminosas de alto valor nutricional e funcional que contribúa a promover o consumo de leguminosas de calidade.
Información de contacto
- Coordinador/Denominación da entidade: Innofood i mas d mas i SL
- Correo electrónico coordinador/entidade: direccion@innofood.es
Beneficiarios
- INNOFOOF I+D+I
Subcontratado
- AGROPAL S. COOP
- Molendum Ingredients
- Laboratorios ECONATUR
- Federación española de Industrias de Alimentación y Bebidas (FIAB)
- Estación Experimental del Zaidín (EEZ-CSIC)
- IGP Lenteja Tierra de Campos
- Instituto de Desarrollo Comunitario (IDC)