Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...

Talde Eragilea: El Condado eskualdeko nekazaritza, agroindustria eta basogintzako biomasaren bihurketa fisikoa

Agricultura, Otros medios de producción, Baserri Kudeaketa, Bioekonomia/Ekonomia Zirkularra/Hurbiltasuna, Hondakinen eta azpiproduktuen kudeaketa / Ekonomia zirkularra / Bioekonomia, Talde operatiboa, Baserri Kudeaketa, ureztatzea, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Aceites y grasas, leñosos, Olivar
Logo GO Simbioliva

SIMBIOLIVA Talde Operatiboa: Alperujoko ekonomia zirkular baterako irtenbide bioteknologiko berriak

Kanpoko baratzezaintza eta zurezko laboreak (mahastizaintza, olibondoak, fruta-arbolak, apaingarri-zuhaitz batzuk barne), Landa eremuak biziberritu, Diru-sarrera bideragarriak bermatzea, Lehiakortasuna handitu, Elikagai-katean boterea berriro orekatzea, Klima Aldaketaren Ekintzak, Ingurumena zaintzea., Paisaien eta biodibertsitatearen kontserbazioa, Belaunaldi-aldaketa babestea, Nekazaritza-lurren berreskurapena, paisaia-ezaugarri oso anitzekin, Klima-neutraltasuna lortzea, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, egurtsu, Baserri Kudeaketa, ongarriak, solairuak, Aceites y grasas, GO SIMBIOLIVA, olibondoa
logo biodif

BIODIF Talde Operatiboa: Nazioko labore estrategikoen biofuntzionalizazioa, merkatuko lehiakortasuna hobetzeko

Kanpoko baratzezaintza eta zurezko laboreak (mahastizaintza, olibondoak, fruta-arbolak, apaingarri-zuhaitz batzuk barne), Landa eremuak biziberritu, Diru-sarrera bideragarriak bermatzea, Lehiakortasuna handitu, Elikagai-katean boterea berriro orekatzea, Klima Aldaketaren Ekintzak, Ingurumena zaintzea., Paisaien eta biodibertsitatearen kontserbazioa, Belaunaldi-aldaketa babestea, Nekazaritza-lurren berreskurapena, paisaia-ezaugarri oso anitzekin, Klima-neutraltasuna lortzea, horticolas, Cereal, oleaginosas y proteaginosas, olibondoa, egurtsu, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, económica circular, Mejora genética, Agricultura ecológica y agroecología, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Olioak eta gantzak, ongarriak, GO BIODIF
Logo GO OliveCarbonBalance

Olibondoaren Karbono Balantzearen Talde Operatiboa: Oliba olioaren ekoizpenaren karbono balantzea zehaztea

Horticultura al aire libre y cultivos leñosos (incl. viticultura, olivos, frutales, ornamentales), Dinamizar zonas rurales, Garantizar un ingreso viable, Aumento de la competitividad, Reequilibrar el poder en la cadena alimentaria, Acciones de Cambio Climático, Cuidado del medio ambiente, Preservación de paisajes y biodiversidad, Apoyar al relevo generacional, Recuperación de la superficie agrícola, bajo características paisajísticas de alta diversidad, Lograr la neutralidad climática, leñosos, Olivar, Aceites y grasas, AOVE, aceite de oliva, Digitalización e innovación, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Gestión de explotaciones, Suelos, Formación, demostración y asesoramiento, GO OLIVE CARBON BALANCE
Grupo Operativo MOSOEX. Aumento de materia orgánica, gestión sostenible de sistemas extensivos en España

MOSOEX Talde Operatiboa: Materia organikoa handitzea, sistema zabalen kudeaketa iraunkorra Espainian

Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Aceites y grasas, Suelo, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Fertilizantes, RegadÍo, Formación, demostración y asesoramiento

LIFE Proiektua: Oliba-patsaren kudeaketa jasangarrirako ikuspegi zirkular baten aukerak maximizatzea intsektuen hazkuntza optimoaren bidez

Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Nekazaritza, Baserri Kudeaketa, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Nekazaritza dibertsifikazioa (nekazaritza-turismoa, etab.), Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Alimentación animal, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Productos de alimentación animal, Animalien elikadura, ongarriak, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Biodibertsitatea, natura, paisaia eta lurzoruaren kudeaketa, Aceites y grasas, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Baserri Kudeaketa, Nekazaritza dibertsifikazioa (nekazaritza-turismoa, etab.), Animalien elikadura, ongarriak, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Biodibertsitatea, natura, paisaia eta lurzoruaren kudeaketa, Olioak eta gantzak, Animalien pentsu produktuak

H2020 OLEUM Proiektua: Oliba olioaren benetakotasuna eta kalitate orokorra bermatzeko irtenbide aurreratuak

Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, software, softwarea, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, datu-baseak, datu-baseak, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Bioquímica, Biomoléculas, lípidos, lipidoak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, barazkien laborantza, barazkien laborantza, Autenticación del aceite de oliva, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, softwarea, softwarea, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, datu-baseak, datu-baseak, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Biokimika, Biomolekulak, lipidoak, lipidoak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, barazkien laborantza, barazkien laborantza, Digitalizazioa eta berrikuntza, Ikerketa, Prestakuntza, erakustaldia eta aholkularitza, Aceites y grasas, olibondoa, egurtsu

H2020 AgroCycle Proiektua: Nekazaritza Balio Katerako Tekno-Ekonomia Soluzio Jasangarriak

Ingeniaritza eta teknologia, Ingurumen-ingeniaritza, Gestión de residuos, Procesos de tratamiento de residuos, Reciclaje, Birziklapena, Nekazaritza Zientziak, Animalien eta esnekien zientzia, esnekiak, esnekiak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, Fruta-hazkuntza, Fruta-hazkuntza, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Economía sostenible, Ekonomia jasangarria, Garantizar el uso sostenible de residuos, coproductos y subproductos agrícolas, Ingeniaritza eta teknologia, Ingurumen-ingeniaritza, Hondakinen kudeaketa, Hondakinen tratamendu prozesuak, Birziklapena, Birziklapena, Nekazaritza Zientziak, Animalien eta esnekien zientzia, esnekiak, esnekiak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, Fruta-hazkuntza, Fruta-hazkuntza, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Ekonomia jasangarria, Ekonomia jasangarria, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Biodibertsitatea, natura, paisaia eta lurzoruaren kudeaketa, Retos rurales, Olioak eta gantzak, Edarien fabrikazioa, Avícola, Txerria, behi, Ovino y caprino, olibondoa, Mahastia, egurtsu, barazkiak, Fruta-arbolak (hazidunak eta hezurdunak)
logo proyecto horizonte evoolution

H2020 EVOLUTION Proiektua: Oliba Olio Birjina Estra - Sailkapen Aurreratuaren Soluzioa

Zientzia Naturalak, Zientzia Kimikoak, kimika organikoa, aldehídos, aldehidoak, Zientzia Naturalak, Zientzia Kimikoak, kimika organikoa, cetonas, zetonak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, Fruta-hazkuntza, Fruta-hazkuntza, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, Adimen artifiziala, visión por ordenador, visión por computadora, Zientzia Naturalak, Zientzia Kimikoak, kimika organikoa, alcoholes, alkoholak, Instrumento PYME, Zientzia Naturalak, Zientzia Kimikoak, kimika organikoa, aldehidoak, aldehidoak, Zientzia Naturalak, Zientzia Kimikoak, kimika organikoa, zetonak, zetonak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, Fruta-hazkuntza, Fruta-hazkuntza, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, Adimen artifiziala, ikusmen artifiziala, ikusmen artifiziala, Zientzia Naturalak, Zientzia Kimikoak, kimika organikoa, alkoholak, alkoholak, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, Aceites y grasas, Olivar, leñosos

PENSUBERRI Proiektua: Euskal Herriko haragitarako behien elikadura sistema aldatzea

Alimentación animal, Canales cortos o alternativos de comercialización, Aceites y grasas, Productos de alimentación animal, bovinas

H2020 OLIVE-SOUND Proiektua: Ultrasoinu erreaktorea: oliba olioa erauzteko prozesu jarraitu baterako irtenbidea

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruta-hazkuntza, Ciencias naturales, Ciencias físicas, mecánica clásica, mecánica de fluidos, dinámica de fluidos, fluidoen dinamika, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, sentsoreak, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Acústica, Ultrasonido, Ultrasoinua, Vía Rápida hacia la Innovación (FTI), Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, Fruta-hazkuntza, Fruta-hazkuntza, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, mekanika klasikoa, fluidoen mekanika, fluidoen dinamika, fluidoen dinamika, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniaritza elektrikoa, ingeniaritza elektronikoa, informazio ingeniaritza, Ingeniaritza elektronikoa, sentsoreak, sentsoreak, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Akustika, Ultrasoinua, Ultrasoinua, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, Economía, gestión financiera y fiscal, Agricultura ecológica y agroecología, Olioak eta gantzak, Olivar, leñosos
Logo GO ALcompost

AL COMPOST Talde Operatiboa: alperujoren konpostajearen zinetika desfenolizazio eta bioaumentazio estrategiak erabiliz

Gestión de residuos, subproductos y desechos, Biodiversidad y gestión de los recursos naturales, compostaje, Orujo de aceite, Compuestos fenolíticos, Thermobating, Valorización de residuos, Sostenibilidad medioambiental, Bioaugmentation, Olivar, leñosos, Aceites y grasas, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente
Logo GO Mosolive10x10

MOSOLIVE 10x10 Talde Operatiboa: oliba-landare tradizionaletan olio mineralaren kutsadura zehazten duten faktoreak

Sistema de producción agrícola, olibondoa, egurtsu, Olioak eta gantzak, Gestión de explotaciones, Digitalizazioa eta berrikuntza
Logo GO NirOleo

NIROLEO Talde Operatiboa: Olio-errotetan oliba-olioaren kalitatearen kontrolaren berrikuntza NIRS sentsoreen bitartez.

Calidad alimentaria / procesado y nutrición, Cadena de suministro, comercialización y consumo, Aceites y grasas, Digitalización e innovación, Competitividad y nuevos modelos de negocio
Lo GO Itofog

ITOFOG Talde Operatiboa: Oliba-hazkuntzan ureztatzea optimizatzeko tresna adimenduna ekoizpen esparru ezberdinetan

Gestión del agua, Maquinaria y equipamiento agrícola, Nekazaritza-ekoizpen sistema, olibondoa, RegadÍo, Digitalizazioa eta berrikuntza, Olioak eta gantzak, Baserri Kudeaketa
Logo GO PROYALMA 4.0

PROYALMA CLOUD 4.0 Talde Operatiboa

Calidad alimentaria / procesado y nutrición, Cadena de suministro, comercialización y consumo, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, olibondoa, egurtsu, Olioak eta gantzak, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria
Logo GO OLIVENAR

OLIVENAR Talde Eragilea: oliba-olioaren ekoizpen-prozesuaren fase solido eta likidoaren bereizketa-faseetan inertizazioa txertatzea oliba-errotetan.

Elikagaien kalitatea / prozesamendua eta nutrizioa, Nekazaritza-ekoizpen sistema, Olioak eta gantzak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea
Logo GO Nutrisan

NUTRISAN Talde Eragilea

Nekazaritza-ekoizpen sistema, Control de plagas y enfermedades, Producción de plantas y horticultura, Fertilización y gestión de nutrientes, Elikagaien kalitatea / prozesamendua eta nutrizioa, Baserri Kudeaketa, olibondoa, Olioak eta gantzak, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Sanidad vegetal y fitosanitarios
Logo GO Raise Arbequina

RAISE ARBEQUINA Talde Operatiboa: Arbequinako oliba-olioen lehiakortasuna areagotzea

industrias agroalimentarias, Técnicas de mejora de la calidad, Baserri Kudeaketa, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Control Y Mejora De La Calidad Alimentaria-Alimentos Saludables, Grupo operativo, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Higienea, nutrizioa eta elikagaien segurtasuna, Olioak eta gantzak, egurtsu, olibondoa

SILV-OLIVE Talde Eragilea: Oliba-hazkuntzarako basa-sustraiak

Nekazaritza, Mejora genética, Mejora Genética / Bancos De Germoplasma, Grupo operativo, Genotipos Silvestres, Aceites y grasas, egurtsu, olibondoa