Talde Eragilea: Frijitzeko oliba-olioen sailkapena
- Mota Talde operatiboa
- Exekuzioa 2017
- Esleitutako Aurrekontua 5.000,00 €
- Eremua Autonómico
- Autonomia-erkidegoa Andalucía
- Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena
Nekazaritzako Elikagaien sektoreko Europako Berrikuntza Lankidetzaren helburuei egindako ekarpenak balio erantsia sortzea du helburu, ikerketaren, kalitatearen, elikagaien segurtasunaren eta bizimodu osasungarrien arteko harremanaren bidez.
Helburuak
Europako Berrikuntza Elkartearen helburuei egindako ekarpenak, Nekazaritzako elikagaien sektorearen barruan, balio erantsia sortzeari erantzuten dio ikerketaren, kalitatearen, elikagaien segurtasunaren eta bizimodu osasungarrien arteko harremanaren bidez.
Results
Talde Eragileak espero dituen emaitzak hauek dira:
- Oliba-olio birjina estraren karakterizazio fisiko-kimikoa eta organoleptikoa frijitzean.
- Zehaztu frijitzeko tenperatura zuzena eta egonkorra, oliba-olio birjina estra bidezko bero-transmisioak zapore, itxura eta ehundura ona izan dezan, produktu osasuntsuak sortuz, dieta mediterraneoaren oinarria.
- Frijitzeko prozesuan oliba-olio birjina estraren aldaketak sustatzen dituzten faktoreak zehaztea, ohiko frijitze-prozesuak hobetzeko eta, ondorioz, oliba-olio birjina estraren balio erantsia areagotzeko.
Harremanetarako informazioa
- Koordinatzailea/entitatearen izena: Almazaras de La Subbética SCA
- Koordinatzailea/entitatearen helbide elektronikoa: mmedina@almazarasdelasubbetica.com
Onuradunak
- Almazaras de La Subbética S.C.A