Cooperatives agro-alimentàries comunitat valenciana Hubs, plataformes i xarxes Plataforma de representació institucional, foment cooperatiu, formació, comunicació i representació empresarial … Cooperatives agro-alimentàries comunitat …
Elaboració de vinagres experimentals varietat mencía Grup operatiu Aquest Grup Operatiu té com a objectiu el desenvolupament de nous productes agroalimentaris per fer més sostenibles i competitius els productes agrícoles, en aquest cas els procedents del raïm; .Es pretén obtenir un nou producte agroalimentari de vinagres …
Recuperació de la varietat tinta castanyal elaboració d´un vi diferenciat Grup operatiu Recuperació de la varietat tinta castanyal elaboració d´un vi diferenciat …
Producció sostenible de Vermut a La Rioja i millora de la protecció ambiental, a través de la investigació d'Ecoindicadors de l'Anàlisi de Cicle de Vida (ACV)-ACVer Grup operatiu Aquest Grup Operatiu pretén dur a terme una categorització de les varietats de raïm i conèixer-ne l'adaptació a les condicions climàtiques actuals, així com la determinació d'un millor moment de recol·lecció de la verema en funció de la maduresa fenòlica, …
Nous sistemes agrovoltaics per a la producció intel·ligent i sostenible de la vinya (GO SOLARWINE) Grup operatiu Gràcies al projecte d'innovació GO SOLARWINE, es preveu aconseguir una avaluació energètica i agronòmica del sistema agrovoltaic alhora que s'incrementa el benefici econòmic per a l'explotació. … Nous sistemes agrovoltaics per a la producció intel·ligent …
Dossier de projectes d'innovació suprautonòmics Contingut multimèdia Inventari de projectes innovadors executats per grups operatius supraautonòmics de l'Associació Europea per a la Innovació per a la productivitat i sostenibilitat agrícola del Programa Nacional de Desenvolupament Rural (PNDR) 2014-2022, submesura 16.2. …
Productes derivats del fruit del codony Grup operatiu La contribució als objectius de l'Associació Europea d'Innovació respon a crear valor afegit a través d'una relació més estreta entre recerca i pràctiques agrícoles fomentant un ús més gran del coneixement disponible. … Productes derivats del fruit del …
Tècniques diferenciadores en la producció vitivinícola andalusa: ús de llevats autòctons Grup operatiu El sector vitivinícola andalús es troba amb la problemàtica d´un mercat que no és capaç d´absorbir un vi molt estandarditzat i poc diferenciat i amb un preu baix a causa de la sobreoferta. L'ús de llevats per ajudar la fermentació és una tecnologia poc …
Report on Spanish supra-autonomous EIP-AGRI projects 2017-2022 Contingut multimèdia El report summarizes el seu primer funding període (2014-2022) d'European Innovation Partnership per a Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri) operational groups, implementat en supra-autonomous level in Spain. Since la idea d'EIP-Agri el …
Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018 (Català) Contingut multimèdia El Dossier Tècnic núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018” està dedicat als Grups Operatius desenvolupats en el marc del Pla estratègic de la PAC (PEPAC 2023-2027), i tenint en compte els Sistemes de Coneixement i Innovació Agrícoles, …
Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2018 Contingut multimèdia "El Dossier Tècnic núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018” està dedicat als Grups Operatius desenvolupats en el marc del Pla estratègic de la PAC (PEPAC 2023-2027), i tenint en compte els Sistemes de Coneixement i Innovació Agrícoles , …
Sensor automàtic per controlar la densitat en continu a la fermentació del vi (GO WINESITY) Grup operatiu S'ha creat el Grup Operatiu WINESITY, els membres del qual han signat un Conveni de Col·laboració per desenvolupar el projecte WINESITY, en què es contempla el disseny i la producció d'un prototip de densímetre automàtic per controlar en continu …
Projecte d'innovació per a l'ús de fongs micorícics en la producció de vi d'alt valor en cellers de castella i lleó i la rioja, en un escenari de canvi climàtic. (GO MYCOWINE) Grup operatiu El projecte MYCOWINE pretén innovar en la nutrició de la vinya per obtenir, d'una banda, un producte (raïm i vi) de més qualitat i, d'altra banda, sòls més biodiversos i amb més resiliència enfront dels impactes del canvi climàtic, obtenint així nous …
Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat (GO UBAVIDA) Grup operatiu Els vins baixos en alcohol i desalcoholitzats es poden produir en les diferents etapes de la producció del vi (etapes prefermentatives, fermentatives i postfermentatives) utilitzant diversos mètodes, com la reducció de sucres fermentables al most abans de …