Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...

Projecte H2020 SHEALTHY: Tecnologies físiques no tèrmiques per preservar la salubritat de fruites i verdures fresques i mínimament processades

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ciencias sociales, Economía y empresa, Negocios y gestión, Modelos de negocio, Models de negoci, Ingeniería y tecnología, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, cultivo de hortalizas, cultiu d'hortalisses, Ciencias naturales, Ciencias físicas, Acústica, Ultrasonido, Ultrasò, Hacia una alimentación más sana y sostenible, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ciències socials, Economia i empresa, Negocis i gestió, Models de negoci, Models de negoci, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, Recobriments i pel·lícules, Revestiments i pel·lícules, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, cultiu d'hortalisses, cultiu d'hortalisses, Ciències naturals, Ciències físiques, Acústica, Ultrasò, Ultrasò, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, Canales cortos o alternativos de comercialización, Economía, gestión financiera y fiscal, Agricultura ecológica y agroecología, Preparación y conservación de frutas y hortalizas, horticolas, Frutales (pepita y hueso)
logo proyecto horizonte ultrawine

Projecte H2020 ULTRAWINE: Sistema de maceració eco-innovador basat en tecnologia LFHP ​​ULTRAsound per a l'elaboració de vins

Ciències naturals, Ciencias informáticas y de la información, software, programari, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, colores, colors, Ciències socials, Economia i empresa, Economía, Economia, Ciències naturals, Ciències físiques, Acústica, Ultrasò, Ultrasò, Impulsar el potencial de las pequeñas empresas para la ecoinnovación y el suministro sostenible de materias primas, Ciències naturals, Ciències informàtiques i de la informació, programari, programari, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, colors, colors, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economia, Ciències naturals, Ciències físiques, Acústica, Ultrasò, Ultrasò, Digitalització i innovació, Viñedo, leñosos

Projecte H2020 LIQUAM: Tecnologia d'ultrasò d'alta potència per revolucionar la indústria de la mel i revolucionar el sector apícola

Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Enzimas, Enzims, Ciències agrícoles, Ciència animal i làctia, Apicultura, Apicultura, Ciències naturals, Ciencias físicas, Acústica, Ultrasonido, Ultrasò, Instrumento PYME, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Enzims, Enzims, Ciències agrícoles, Ciència animal i làctia, Apicultura, Apicultura, Ciències naturals, Ciències físiques, Acústica, Ultrasò, Ultrasò, Canals curts o alternatius de comercialització, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Apícola

Projecte HORITZÓ EUROPA WASTEtoSAFETY: Un enfocament d'economia circular per a la valorització dels residus de closca de taronja per establir la seguretat alimentària

Ciències naturals, Ciències físiques, Acústica, Ultrasò, Ultrasò, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Economia, gestió financera i fiscal, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Canals curts o alternatius de comercialització, Cítricos

Projecte H2020 OLIVE-SOUND: Reactor d'ultrasons: la solució per a un procés d'extracció contínua d'oli d'oliva

Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ciències naturals, Ciències físiques, mecánica clásica, mecánica de fluidos, dinámica de fluidos, dinàmica de fluids, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensors, Ciències naturals, Ciències físiques, Acústica, Ultrasò, Ultrasò, Vía Rápida hacia la Innovación (FTI), Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ciències naturals, Ciències físiques, mecànica clàssica, mecànica de fluids, dinàmica de fluids, dinàmica de fluids, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, Sensors, Ciències naturals, Ciències físiques, Acústica, Ultrasò, Ultrasò, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Digitalització i innovació, Canals curts o alternatius de comercialització, Economia, gestió financera i fiscal, Agricultura ecològica i agroecologia, Aceites y grasas, Olivar, llenyosos

Grup Operatiu GEOINVERNADERO

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grupo operativo