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Proxectos

Destacado do mes

Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grupo Operativo CHAMPLAST: Creación dunha nova cadea de valor na produción de cogomelos a través da economía circular
Proxecto de innovación liderado por ASOCHAMP, no que tamén forman parte AIMPLAS; INGELIA e SAV, O obxectivo principal é a redución dos residuos xerados pola industria dos cogomelos (sustrato esgotado...
Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grupo Operativo SEBASTIANA: Selección e clasificación da la para mellorar a competitividade das pequenas explotacións ovinas
Na actualidade, a la está considerada un subproduto e os gandeiros apenas reciben compensación por ela (0,00 a 0,40 €/animal), o que supón un custo adicional para os gandeiros polas tarefas de esquila...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
Grupo Operativo RETA: Rede de Espazos de Ensaio Agrario
Creación, coordinación e dinamización dunha Rede de Espazos de Ensaio Agrario, co obxectivo de participar en estratexias público-privadas de innovación social para apoiar a incorporación de novos...
Solarwine
Grupo Operativo SOLARWINE: Novos sistemas agrovoltaicos para a produción de uva intelixente e sostible
Grazas ao proxecto de innovación GO SOLARWINE prevese acadar a avaliación enerxética e agronómica do sistema agrovoltaico, aumentando os beneficios económicos para a explotación.

Proxecto H2020 WeLASER: xestión sustentable de malas herbas agrícolas mediante ferramentas autónomas baseadas en láser

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Proxecto H2020 DIVERSIFOOD: incorporando a diversidade de cultivos e o traballo en rede para sistemas alimentarios locais de alta calidade.

Ciencias naturales, Ciencias de la informática y de la información, ciencia de datos, minería de datos, minería de datos, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Ecología, Ecosistemas, Ecosistemas, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agronomía, mejoramiento vegetal, Fitomejoramiento, Ciencias sociales, Derecho, derecho internacional, derecho internacional, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Cereales y oleaginosas, legumbres, legumbres, Recursos tradicionales para la diversidad agrícola y la cadena alimentaria, Ciencias naturales, Ciencias de la informática y de la información, ciencia de datos, minería de datos, minería de datos, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Ecología, Ecosistemas, Ecosistemas, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agronomía, mejoramiento vegetal, Fitomejoramiento, Ciencias sociales, Derecho, derecho internacional, derecho internacional, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Cereales y oleaginosas, legumbres, legumbres, Retos rurales, Formación, demostración y asesoramiento, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Cereal, oleaginosas y proteaginosas

Proxecto H2020 S3FOOD: Sistema de sensores intelixentes para a seguridade alimentaria, o control de calidade e a eficiencia dos recursos na industria de procesamento de alimentos

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Proxecto H2020 STOPTHEFRAUDINOLIVEO: Loita contra a falsificación de aceite de oliva con blockchain: chegou un produto que funciona

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Proxecto H2020 ClearFarm: plataforma de vixilancia do benestar co-deseñada para porcos e vacún de leite

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Proxecto H2020 CATTLECHAIN 4.0: Mellorar a produtividade agrícola e garantir a trazabilidade e o benestar do gando con blockchain

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logo proyecto cordis greenpatrol

Proxecto H2020 GREENPATROL: solución Galileo mellorada para a detección e control de pragas en campos de invernadoiro con robots de servizo autónomos

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agronomía, Protección vegetal, Protección de plantas, Ciencias naturales, Ciencias informáticas y de la información, Inteligencia artificial, visión por ordenador, visión por computadora, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Robótica, robots autónomos, robots autónomos, Ingeniería y tecnología, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Seguridad alimentaria, Seguridad alimentaria, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensores, Aplicaciones profesionales EGNSS, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agronomía, Protección vegetal, Protección de plantas, Ciencias naturales, Ciencias informáticas y de la información, Inteligencia artificial, visión por ordenador, visión por computadora, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Robótica, robots autónomos, robots autónomos, Ingeniería y tecnología, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Seguridad alimentaria, Seguridad alimentaria, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensores, Gestión de explotaciones, Jóvenes y nuevos agricultores, Retos rurales, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras
logo proyecto horizonte sqs

Proxecto H2020 SQS: Plataforma automatizada de calidade do seme para mellorar a reprodución porcina

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Proxecto H2020 HYPERA: sistema de imaxe hiperespectral asequible para a detección en liña de corpos estraños e análise de composición química

Ciencias naturales, Ciencias de la informática y de la información, Inteligencia artificial, Inteligencia artificial, Ingeniería y tecnología, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Tecnología alimentaria, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, sensores ópticos, sensores ópticos, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ingeniería y tecnología, Ingeniería de materiales, Ingeniería de materiales, Estimular el potencial de innovación de las PYME para los sectores agrícola, forestal, agroalimentario y de base biológica sostenibles y competitivos., Ciencias naturales, Ciencias de la informática y de la información, Inteligencia artificial, Inteligencia artificial, Ingeniería y tecnología, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Tecnología alimentaria, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, sensores ópticos, sensores ópticos, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ingeniería y tecnología, Ingeniería de materiales, Ingeniería de materiales, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, maquinarias

Proxecto H2020 ROOT BARRIERS: Mecanismos moleculares que controlan a diferenciación de endoderme e exoderme nas raíces de tomate

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Proxecto HORIZON EUROPE CULTIVATE: Co-deseño de innovación para compartir alimentos para a resiliencia

Ciencias sociales, Sociología, Gobernanza, Gobernanza, Ciencias naturales, Ciencias informáticas y de la información, bases de datos, bases de datos, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Digitalización e innovación, Investigación

Proxecto Horizonte Europe Foodity: Alimentación e nutrición: innovación impulsada por datos que respecta a soberanía dos datos dos cidadáns

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Proxecto HORIZON EUROPA DELICIOUS: Melloras no sabor, aroma e textura dos produtos lácteos de orixe vexetal mediante produtos de fermentación microbiana.

Ciencias agrícolas, Ciencia animal y láctea, lácteos, lácteos, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrición, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, microbiología, Ciencias agrícolas, Biotecnología agrícola, Biomasa, Biomasa, Ingeniería y tecnología, Biotecnología industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Fermentación, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, productos lácteos
SUS-SOIL

Proxecto Horizon Europe SUS-SOIL: Promoción sostible da saúde do solo e do subsolo mediante a implantación do uso e xestión agroecolóxica do solo para mellorar a prestación de servizos ecosistémicos á sociedade.

Ciencias naturales, Ciencias informáticas y de la información, bases de datos, bases de datos, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Ecología, Ecosistemas, Ecosistemas, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Suelo

Proxecto H2020 SWEET: Edulcorantes e potenciadores da dozura: impacto na saúde, a obesidade, a seguridade e a sustentabilidade

Ciencias naturales, Ciencias informáticas y de la información, bases de datos, bases de datos, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, obesidad, obesidad, Edulcorantes y potenciadores del dulzor., Ciencias naturales, Ciencias informáticas y de la información, bases de datos, bases de datos, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, obesidad, obesidad, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Fabricación de otros productos alimenticios

Proxecto SALSA H2020: pequenas explotacións, pequenas empresas alimentarias e seguridade alimentaria sostible

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Proxecto MASTER H2020: Aplicacións de microbiomas para sistemas alimentarios sostibles a través de tecnoloxías e empresas

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Proxecto H2020 INCREASE: Coleccións intelixentes de recursos xenéticos de leguminosas alimentarias para sistemas agroalimentarios europeos

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Proxecto H2020 GenTORE: ferramentas de xestión xenómica para optimizar a resiliencia e a eficiencia

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Proxecto H2020 IoF2020: Internet of Food and Farm 2020

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