Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

Logo SmartFarmRani
Grupo operativo SMARTFARMANI: gandería de precisión para aumentar a sustentabilidade e a resistencia das explotacións extensivas con vacas nutrices de raza autóctona
Avaliación inicial das estratexias sanitarias, reprodutivas e nutricionais das explotacións RANI e estudo técnico e económico do estado actual da raza. Dixitalización efectiva e automática dos...
logo e-localhub
Grupo Operativo E-Local HUB: Innovacións tecnolóxicas dixitais centradas na experiencia do cliente para mellorar a competitividade comercial da gandería extensiva tradicional e promover os circuítos curtos de distribución.
Co éxito do proxecto, lanzarase unha aplicación de comercio electrónico para produtos co logotipo 100 % raza autóctona, un sistema de información ao consumidor baseado en visión por computador e un...
Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grupo Operativo SEBASTIANA: Selección e clasificación da la para mellorar a competitividade das pequenas explotacións ovinas
Na actualidade, a la está considerada un subproduto e os gandeiros apenas reciben compensación por ela (0,00 a 0,40 €/animal), o que supón un custo adicional para os gandeiros polas tarefas de esquila...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grupo Operativo CHAMPLAST: Creación dunha nova cadea de valor na produción de cogomelos a través da economía circular
Proxecto de innovación liderado por ASOCHAMP, no que tamén forman parte AIMPLAS; INGELIA e SAV, O obxectivo principal é a redución dos residuos xerados pola industria dos cogomelos (sustrato esgotado...

Grupo Operativo SOMID: Novos modelos de predición de oídio e oídio na comarca do Somontano para un viñedo sustentable e competitivo.

Horticultura al aire libre y cultivos leñosos (incl. viticultura, olivos, frutales, ornamentales), Control de plagas/enfermedades en las plantas, cambio climáitco, Digitalización, incl. datos y tecnologías de datos, Aumento de la competitividad, Cuidado del medio ambiente, Acciones de Cambio Climático, Reducir el uso y el riesgo general de pesticidas químicos y/o el uso de pesticidas más peligrosos, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Digitalización e innovación, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Viñedo, leñosos
Logo GO SUELOS VIVOS

Grupo Operativo Living Soils: Rexeneración da vida en solos de viñedo en Cádiz

Gestión del suelo, Prácticas agropecuarias, Biodiversidad y gestión de los recursos naturales, Suelo, Gestión de explotaciones, Viñedo, Agricultura ecológica y agroecología, Retos rurales, Innovación social
Logo GO sosviti

Grupo Operativo SOSVITI: Creación dunha ferramenta DSS (Decision Support System) para a xestión sustentable do solo en viticultura

Gestión del suelo, Viñedo, leñosos, Suelo, Digitalización e innovación

Grupo Operativo ROBOTICULTURA

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Agricultura De Precisión-Sensorización, Grupo operativo, Digitalización e innovación, leñosos, Viñedo
Logo GO sigvit

Grupo Operativo SIGVIT: Implantación dun sistema de xestión agrícola no sector vitivinícola mediante o uso das novas tecnoloxías

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grupo operativo, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo CANGAS WINEPRINT: Proxecto de caracterización e innovación de viños con Denominación de Orixe Protexida Cangas

Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo: Recuperación da variedade de castiñeiro tinto e elaboración dun viño distintivo

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Nuevos Cultivos/Recuperación Antiguos Cultivos/Productos (Turmicultura, Etc.), Grupo operativo, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo: Produción sostible de vermú na Rioxa e mellora da protección ambiental, mediante a investigación de ecoindicadores da Avaliación do Ciclo de Vida (ACVer) - ACVer

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grupo operativo, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo: Produtos derivados do marmelo

industrias agroalimentarias, Mejora Productividad/Procesos, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Nuevos Productos Y Nuevos Procesos Productivos, Grupo operativo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo: Xestión eficiente do solo e dos recursos hídricos dos viñedos para optimizar a fertilización e mitigar o impacto ambiental.

Agricultura, Regadíos, Fertilizantes, Mejoras En Regadíos, Mejoras De Eficiencia En Regadíos Y Nuevas Tecnologías En Regadíos, Grupo operativo, RegadÍo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Digitalización e innovación, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo: Innovación en prepoda de vide para uso como biomasa

Agricultura, Otros medios de producción, Bioeconomía/Economía Circular/Proximidad, Gestión De Residuos Y Subproductos / Economía Circular / Bioeconomía, Grupo operativo, Mejora De Procesos, Economía Circular, Biomasa, Gestión de explotaciones, RegadÍo, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo: Elaboración de vinagres experimentais da variedade Mencía

industrias agroalimentarias, Mejora Productividad/Procesos, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Nuevos Productos Y Nuevos Procesos Productivos, Grupo operativo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo WINESITY: Sensor automático para o control continuo da densidade na fermentación do viño

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grupo operativo, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo