Ir o contido principal

Grupo Operativo: Bolsa Técnica Agroalimentaria e Gastronómica

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2017
  • Orzamento asignado 10.480,00 €
  • Ámbito Autonómico
  • Comunidade Autónoma Aragón
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
  • Páxina web do proxecto https://gastroalianza.es/go/index.php
Descrición

O Grupo de Traballo propón a selección de produtos de interese para os produtores en función do seu valor económico e potencial culinario.

Obxectivos
  • Ampliar a cadea de valor fortalecendo as relacións e os intercambios entre produtores e hostaleiros, ata o consumidor final. A cuádruple hélice aplícase para lanzar iniciativas concretas.
  • Crear e estandarizar canles de comunicación en todas as direccións para conectar o coñecemento de investigadores, produtores, restauradores, cociñeiros, etc. Que poidan servir de panca para a I+D+i aplicada a casos e necesidades reais.
Información de contacto
  • Coordinador/a nome da entidade: Asociación Gastroalianza
  • Correo electrónico coordinador/entidade: info@gastroalianza.es
Beneficiarios
  • Asociación Gastro Alianza
Subcontratado
  • Asociación de Industrias de Alimentos de Aragón (AIAA)