Grupo Operativo: Bolsa Técnica Agroalimentaria e Gastronómica
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2017
- Orzamento asignado 10.480,00 €
- Ámbito Autonómico
- Comunidade Autónoma Aragón
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
- Páxina web do proxecto https://gastroalianza.es/go/index.php
Descrición
O Grupo de Traballo propón a selección de produtos de interese para os produtores en función do seu valor económico e potencial culinario.
Obxectivos
- Ampliar a cadea de valor fortalecendo as relacións e os intercambios entre produtores e hostaleiros, ata o consumidor final. A cuádruple hélice aplícase para lanzar iniciativas concretas.
- Crear e estandarizar canles de comunicación en todas as direccións para conectar o coñecemento de investigadores, produtores, restauradores, cociñeiros, etc. Que poidan servir de panca para a I+D+i aplicada a casos e necesidades reais.
Información de contacto
- Coordinador/a nome da entidade: Asociación Gastroalianza
- Correo electrónico coordinador/entidade: info@gastroalianza.es
Beneficiarios
- Asociación Gastro Alianza
Subcontratado
- Asociación de Industrias de Alimentos de Aragón (AIAA)