Ir o contido principal

Grupo Operativo CARBIOMEX: Marcadores de calidade da carne e identificación de preparados

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2017
  • Orzamento asignado 7.056.709,00 €
  • Ámbito Supraautonómico
  • Comunidade Autónoma Andalucía; Aragón; Castilla y León; Castilla - La Mancha; País Vasco
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

O obxectivo deste grupo de traballo é implantar unha metodoloxía para diferenciar os produtos cárnicos preparados e identificar marcadores para avaliar a calidade e a exsudación da carne.

Descrición das actividades
  • Formación do Grupo Operativo.
  • Redacción do Proxecto Innovador.
  • Difusión e difusión do Grupo Operativo e do contido da idea do proxecto.
Información de contacto
  • Coordinador/Denominación da entidade: Asociación Nacional de Industrias Cárnicas de España
  • Correo electrónico coordinador/entidade: anice@anice.es
Beneficiarios
  • Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (ANICE)
Subcontratado
  • VISAVET
  • ASINCAR
  • UPM (Universidad Politécnica de Madrid)
  • AINIA – Centro Tecnológico
  • IATA- CSIC (Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos)
  • Embutidos Bernal
  • FACCSA-Prolongo
  • Emcesa
  • Incarlopsa
  • Elaborados Cárnicos Medina