Grupo Operativo CARBIOMEX: Marcadores de calidade da carne e identificación de preparados
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2017
- Orzamento asignado 7.056.709,00 €
- Ámbito Supraautonómico
- Comunidade Autónoma Andalucía; Aragón; Castilla y León; Castilla - La Mancha; País Vasco
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
O obxectivo deste grupo de traballo é implantar unha metodoloxía para diferenciar os produtos cárnicos preparados e identificar marcadores para avaliar a calidade e a exsudación da carne.
Descrición das actividades
- Formación do Grupo Operativo.
- Redacción do Proxecto Innovador.
- Difusión e difusión do Grupo Operativo e do contido da idea do proxecto.
Información de contacto
- Coordinador/Denominación da entidade: Asociación Nacional de Industrias Cárnicas de España
- Correo electrónico coordinador/entidade: anice@anice.es
Beneficiarios
- Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (ANICE)
Subcontratado
- VISAVET
- ASINCAR
- UPM (Universidad Politécnica de Madrid)
- AINIA – Centro Tecnológico
- IATA- CSIC (Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos)
- Embutidos Bernal
- FACCSA-Prolongo
- Emcesa
- Incarlopsa
- Elaborados Cárnicos Medina