Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
Mellora da xestión das explotacións gandeiras. Grupos Operativos e Proxectos Innovadores Contido multimedia Tradución ao inglés dunha recompilación de proxectos desenvolvidos a través de Programas de Desenvolvemento Rural, grupos operativos e proxectos innovadores que están a traballar en temas de mellora na xestión das explotacións gandeiras. … Mellora da …
Melloras na Xestión das Explotacións Gandeiras. Grupos Operativos e Proxectos Innovadores Contido multimedia Esta publicación é unha recompilación de Grupos Operativos e Proxectos Innovadores sobre melloras na xestión das explotacións gandeiras en España e Europa. … Melloras na Xestión das Explotacións Gandeiras. Grupos Operativos e Proxectos …
Produción ecolóxica de cabras de leite Curso de formación A Sociedade Española de Agricultura Ecolóxica e Agroecoloxía (SEAE) ofrece unha serie de cursos gratuítos dirixidos a persoas desempregadas de Estremadura, sobre diversas temáticas de GANDEIRA ECOLÓXICA. Co obxectivo de contribuír a mellorar as …
Curso "Pacer con cans de rabaño" en Albocàsser Curso de formación Curso "Pacer con cans de rabaño" en Albocàsser …
Avaliación dos efectos do pastoreo na vexetación para a preparación e a determinación da xestión dos incendios forestais Grupo operativo Avaliación dos efectos do pastoreo na vexetación para a preparación e a determinación da xestión dos incendios forestais …
Mellora das explotacións extensivas de razas autóctonas mediante o aproveitamento dos recursos agro-silvopastoriles Grupo operativo Este Grupo de Traballo pretende desenvolver un novo coeficiente de elixibilidade dos pastos arbustivos, incrementando a superficie subvencionable nas futuras solicitudes dos gandeiros para recibir fondos da política agraria común grazas á definición de …
Identificación e cuantificación de compoñentes lácteos empregados na elaboración de queixos mixtos Grupo operativo O Grupo Operativo nace co obxectivo de deseñar metodoloxías e técnicas analíticas para identificar e cuantificar os diferentes tipos de leite (ovella, cabra, vaca) empregados na elaboración de queixos mixtos. As súas actuacións inclúen investigar …
Rendibilidade e sustentabilidade no sector lácteo Curso de formación Curso do plan de formación continua de técnicos rurais do Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación (MAPA) FORMACIÓN MAPA | CALENDARIO DE CURSO | FORMULARIO DE SOLICITUDE … Rendibilidade e sustentabilidade no sector …
Alimentación en pequenos ruminantes leiteiros Curso de formación Curso no que se estuda o esquema xeral do aparello dixestivo da ovella, a valoración nutricional da súa alimentación, os sistemas de racionamento e produción de leite. PROGRAMA | Enviar solicitude de asistencia formativa a: icersyra@jccm.es … Alimentación …
Benestar animal en ruminantes (ovellas e cabras) Curso de formación Con este curso familiarizarase co benestar animal dos ruminantes (ovellas e cabras) nas instalacións gandeiras, coñecendo a súa normativa e os principais procedementos de actuación. CONTIDO: UNIDADE 1: BENESTAR NAS Ovellas E CABRAS Fisioloxía e percepción …
XXI Xornadas de Produción Animal Evento A Xornada de Produción Animal AIDA converteuse, dende 1985, no foro de referencia dentro do mundo de fala hispana para o intercambio de avances científico-técnicos de interese entre profesionais e investigadores en Produción Animal. Esta XXI edición trae …
Novo webinar sobre a aplicación da intelixencia artificial en saúde animal Evento A Subdirección Xeral de Innovación e Dixitalización organizou un novo webinar do Observatorio da Dixitalización do Sector Agroalimentario Español . Con este evento retoma a súa serie de webinars despois do parón estival, abordando temas fundamentais …
Eficiencia e sustentabilidade na gandaría Curso de formación Curso en liña sincrónico de 5 sesións, que explica como optimizar a eficiencia produtiva nas explotacións para axudar a mellorar a sustentabilidade e como funciona este proceso en ambas direccións. Ademais, analizarase o nivel de sustentabilidade da …