Skip to main content

Grup Operatiu: Impuls al model empresarial de productors de porcí amb carnisseria pròpia per innovar en un model de gestió de qualitat, millorar el valor dels seus productes i adequar-lo i promocionar-lo a la demanda dels seus clients

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2015 -2016
  • Pressupost assignat 15.750,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Cataluña
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

El GO estarà format per un col·lectiu de ramaders amb carnisseria pròpia localitzats a diferents punts de la província de Girona.

Aquest col·lectiu consideren el seu producte com un producte de qualitat elevada, tot i que tenen marge de millora no es coneix de manera objectiva ni mesurable aquesta qualitat.

Les vendes de producte són satisfactòries, però en previsió de canvis al mercat volen millorar la qualitat que ofereixen els seus clients. Els clients valoren per damunt de tot que els animals els engreixin ells mateixos i la qualitat sensorial de la carn.

En general, es vol solucionar el repte que té aquest grup de carnissers, que es produeixen els animals i que controlen tot el procés, sobre la dificultat d'identificar els paràmetres més importants de qualitat de la carn i com poder establir un sistema de control a través de dades objectives que permeti millorar la qualitat final dels seus productes.

Objectius
  • Estudi de les diferents eines tecnològiques disponibles per millorar la comunicació amb els consumidors actuals i potencials, millorar l'e-commerce, comunicar els avenços i millores per part dels participants als seus clients, comunicar i difondre la identitat, les aptituds i les característiques d'aquests productors.
  • Creació duna xarxa de comunicació i intercanvi dexperiències entre el col·lectiu per dinamitzar, difondre i promoure els avenços del GO.
Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Grup de sanejament porcí de Girona
  • Email coordinador/entitat: emc@gspgirona.org
Beneficiaris
  • Grup de sanejament porcí de Girona