Impuls al model empresarial de productors de porcí amb carnisseria pròpia per innovar en un model de gestió de qualitat, millorar el valor dels seus productes i adequar-lo i promocionar-lo a la demanda dels seus clients
- Tipus Grupo operativo
- Execució 2015
- Pressupost assignat 15.750,00 €
- Àmbit Autonómico
- Comunitat Autònoma Cataluña
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Creació d'un GO format per un col·lectiu de ramaders amb carnisseria pròpia localitzats a diferents punts de la província de Girona. Aquest col·lectiu considera el seu producte com un producte de qualitat elevada, encara que no es coneix de manera objectiva ni mesurable aquesta qualitat. Les vendes del producte són satisfactòries, però en previsió de canvis al mercat volen millorar la qualitat que ofereixen els seus clients que valoren per sobre de tot que ells mateixos engreixin els animals i la qualitat sensorial de la carn.
Es vol solucionar el repte que té aquest grup de carnissers, que produeixen els animals i que controlen tot el procés, sobre la dificultat d'identificar els paràmetres més importants de qualitat de la carn i com poder establir un sistema de control a través de dades objectives que permeti millorar la qualitat final dels seus productes.