Skip to main content

Grup Operatiu: Llotja tècnica agroalimentària i gastronòmica

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2017
  • Pressupost assignat 10.480,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Aragón
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
  • Web del projecte https://gastroalianza.es/go/index.php
Descripció

El Grup Operatiu planteja la selecció de productes d'interès per part de productors sobre la base del seu interès econòmic i potencial gastronòmic.

Objectius
  • Ampliar la cadena de valor reforçant les relacions i lintercanvi entre productors i hostalers fins al consumidor final. S'aplica la quàdruple hèlix per llençar iniciatives concretes.
  • Crear i normalitzar vies de comunicació en tots els sentits per posar en relació el coneixement d'investigadors, productors, hostalers i cuiners, etc. Que podrà servir de palanca de R+D+i aplicada a casos i necessitats reals
Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Asociación Gastroalianza
  • Email coordinador/entitat: info@gastroalianza.es
Beneficiaris
  • Asociación Gastro Alianza
Subcontractat
  • Asociación de Industrias de Alimentos de Aragón (AIAA)