Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

Logo SmartFarmRani
Grupo operativo SMARTFARMANI: gandería de precisión para aumentar a sustentabilidade e a resistencia das explotacións extensivas con vacas nutrices de raza autóctona
Avaliación inicial das estratexias sanitarias, reprodutivas e nutricionais das explotacións RANI e estudo técnico e económico do estado actual da raza. Dixitalización efectiva e automática dos...
logo e-localhub
Grupo Operativo E-Local HUB: Innovacións tecnolóxicas dixitais centradas na experiencia do cliente para mellorar a competitividade comercial da gandería extensiva tradicional e promover os circuítos curtos de distribución.
Co éxito do proxecto, lanzarase unha aplicación de comercio electrónico para produtos co logotipo 100 % raza autóctona, un sistema de información ao consumidor baseado en visión por computador e un...
Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grupo Operativo SEBASTIANA: Selección e clasificación da la para mellorar a competitividade das pequenas explotacións ovinas
Na actualidade, a la está considerada un subproduto e os gandeiros apenas reciben compensación por ela (0,00 a 0,40 €/animal), o que supón un custo adicional para os gandeiros polas tarefas de esquila...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grupo Operativo CHAMPLAST: Creación dunha nova cadea de valor na produción de cogomelos a través da economía circular
Proxecto de innovación liderado por ASOCHAMP, no que tamén forman parte AIMPLAS; INGELIA e SAV, O obxectivo principal é a redución dos residuos xerados pola industria dos cogomelos (sustrato esgotado...
GGOONE294

Grupo Operativo ArrozInnovaCalasparra: Innovación e sustentabilidade no cultivo de arroz DOP Calasparra

Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Digitalización e innovación, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Arroz, Denominación de Origen (DOP)
logo GO smartfarm gemelos digitales

Grupo Operativo SMARTFARMS: Desenvolvemento de tecnoloxías de xemelgos dixitais en diferentes tipos de granxas porcinas para mellorar a xestión e a eficiencia da produción

Digitalización e innovación, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Porcino, Gestión de explotaciones, Sanidad y bienestar animal
Logo GO SMARTGOAT

Grupo Operativo SMART GOAT: Aplicacións informáticas para a análise de indicadores de produción e calidade do leite de cabra

Caprino, Digitalización e innovación, Gestión de explotaciones, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Productos lácteos, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria

Proxecto HORTI-REG: Creación da Rede HORTI-REG, con ferramentas específicas para o desenvolvemento da horticultura biointensiva rexenerativa, para avanzar na soberanía alimentaria nas cidades e vilas do territorio.

Agricultura ecológica y agroecología, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Innovación social, Formación, demostración y asesoramiento, horticolas

Proxecto GO DRONE: Optimización da aplicación de produtos fitosanitarios combinando a intelixencia artificial e o uso de drones

Digitalización e innovación, maquinarias, Gestión de explotaciones, Fertilizantes, RegadÍo

Proxecto HEZUR EZ GEZUR:

Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Canales cortos o alternativos de comercialización, industria cárnica

Proxecto NEKADI-GO: Plataforma colaborativa para a avaliación e promoción da agricultura de precisión

Digitalización e innovación, maquinarias, Gestión de explotaciones, Fertilizantes, RegadÍo, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Cereal, oleaginosas y proteaginosas

Proxecto SMART GAZTA: dixitalización intelixente da xestión de procesos en pequenas queixerías Idiazabal DOP, desde a experiencia de usuario ata a integración cos axentes do sector dos ecosistemas alimentarios.

Canales cortos o alternativos de comercialización, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, productos lácteos, Ovino y caprino

Proxecto ABELTZAIN: Ferramentas tecnolóxicas para a gandería extensiva como resposta á fauna

Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Innovación social, Retos rurales, bovinas, Ovino y caprino

Proxecto de flan de froitas do sénior: innovación no procesado saudable, seguro e sostible

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de otros productos alimenticios

Proxecto SAGARDHOPPYNG: Sidra Natural Hoppy

Digitalización e innovación, Fabricación de bebidas

Proxecto: Proxecto piloto para a validación dunha plataforma de xestión dixital para un Marketplace de venda e distribución de produtos agroalimentarios de produtores locais.

Canales cortos o alternativos de comercialización, Digitalización e innovación, Preparación y conservación de frutas y hortalizas

Proxecto BATURA: Adaptación da xestión forestal sostible ás novas xeracións

Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Innovación social, Gestión de explotaciones, Retos rurales, Digitalización e innovación, leñosos

Proxecto GOVARPIM: Innovación nos procesos de produción de pemento e chile mediante variedades resistentes e novos protocolos de xestión

Sanidad vegetal y fitosanitarios, horticolas

Grupo Operativo ENOCOOP: Creación de innovación en adegas cooperativas agrarias catalás

industrias agroalimentarias, Mejora Productividad/Procesos, Grupo operativo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor

TOMA DE DECISIÓNS Grupo Operativo: Metodoloxía integral e circular para a toma de decisións empresariais

Desarrollo Rural, Innovación social, Grupo operativo, Digitalización e innovación

Grupo Operativo BIOMONTE: Innovación na xestión da biomasa forestal

forestal, Gestión Explotaciones, Gestión De Masas Forestales, Bioeconomía/Economía Circular/Proximidad, Gestión de explotaciones, Gestión De Residuos Y Subproductos / Economía Circular / Bioeconomía, Grupo operativo, RegadÍo, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos

Grupo Operativo AGRO-ALIMENTACIÓN 4.0: Big data para unha produción intelixente, sostible e competitiva

industrias agroalimentarias, Etiquetado / Adaptación A Demandas Consumidor, Mejora Productividad/Procesos / Incremento Del Valor Añadido, Etiquetado, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Marketing Y Etiquetado / Estudios De Mercado / Envasado / Difusión / Publicidad, Grupo operativo, Big Data, Gestión De Explotaciones, Digitalización e innovación, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Competitividad y nuevos modelos de negocio
Logo GO AgrohubMadrid

Grupo Operativo AGROHUBMADRID: Centro rexional de innovación e distribución alimentaria de produtos frescos para mellorar a escala de curtocircuítos na Comunidade de Madrid

Preparación y conservación de frutas y hortalizas, Canales cortos o alternativos de comercialización, Formación, demostración y asesoramiento, Digitalización e innovación

Grupo Operativo NANOFERTILIZA: Avaliación do impacto da aplicación de nanomateriais no sector agrario

Fertilización y gestión de nutrientes, Gestión del suelo, horticolas, RegadÍo, Suelo, Fertilizantes, Digitalización e innovación