Proxecto SAGEZTIARDOA: Desenvolvemento de bebidas distintas á sidra natural que incorporen mosto de mazá e mel
- Tipo Proxecto
- Estado Cheo
- Execución 2021 -2022
- Orzamento asignado 37.830,41 €
- Ámbito Autonómico
- Comunidade Autónoma País Vasco
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
- Páxina web do proxecto SAGEZTIARDOA
Xestión e coordinación de tarefas do proxecto en cooperación. Definición e formulación do proceso de desenvolvemento de novos produtos. Definición do proceso de elaboración da sidra en diferentes condicións de produción. Desenvolvemento de prototipos de sidra de mel a escala comercial (proxecto piloto). Seguimento e control de calidade do proceso piloto (proxecto piloto). Sesións de degustación e presentacións de produtos aos axentes do sector (motivación). Difusión e comunicación do proxecto
O obxectivo xeral do proxecto é adquirir coñecementos dos procesos que conducen á obtención dunha ou varias bebidas distintas á sidra natural, que incorporen mosto de mazá e mel ao proceso de fermentación e dan como resultado unha nova bebida alcohólica alternativa, innovadora, con calidade sensorial e respectando os valores da propia sidra natural, destacando o mel producido nas maceiras a través dun produto local.
- Coordinador/denominación entidade: IPARRAGUIRRE SAGARDOAK SL
- Dirección postal: Xemein Etorbidea 12 A
- Correo electrónico coordinador/entidade: arantzaeguzkiza@yahoo.es
- Teléfono: (+34)946169089
- IPARRAGUIRRE SAGARDOAK S.L.
- Iparraguirre Sagardoak S.L.
- Ola Sagardotegia
- Iturrieta Sagardotegia
- Juan Zuriarrain Asesoría Enológica
- Leartiker S.COOP.