Projecte SAGEZTIARDOA: Desenvolupament de begudes diferents a la sidra natural que incorporen most de pomes i mel
- Tipus Projecte
- Estat Completat
- Execució 2021 -2022
- Pressupost assignat 37.830,41 €
- Àmbit Autonómico
- Comunitat Autònoma País Vasco
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
- Web del projecte SAGEZTIARDOA
Gestió i coordinació de les feines del projecte en cooperació. Definició i formulació del procés delaboració del nou producte. Definició del procés d'elaboració de sidromel sota condicions d'elaboració diferents. Elaboració de prototips de sidromel a escala comercial (projecte pilot). Monitorització i control de qualitat del procés pilot (projecte pilot). Sessions de tast i presentació del producte a agents del sector (dinamització). Difusió i comunicació del projecte
L'objectiu general del projecte és el d'adquirir coneixement dels processos que porten a aconseguir una o diverses begudes diferents a la sidra natural, que incorporin el most de pomes i mel a la fermentació i que donin com a resultat una nova alternativa innovadora de beguda alcohòlica, de qualitat sensorial i que respecti els valors de la pròpia sidra natural, posant en valor la pro sida natural.
- Nom coordinador/entitat: IPARRAGUIRRE SAGARDOAK SL
- Adreça postal: Xemein Etorbidea 12 A
- Email coordinador/entitat: arantzaeguzkiza@yahoo.es
- Telèfon: (+34)946169089
- IPARRAGUIRRE SAGARDOAK S.L.
- Iparraguirre Sagardoak S.L.
- Ola Sagardotegia
- Iturrieta Sagardotegia
- Juan Zuriarrain Asesoría Enológica
- Leartiker S.COOP.