Skip to main content

Projecte SAGEZTIARDOA: Desenvolupament de begudes diferents a la sidra natural que incorporen most de pomes i mel

  • Tipus Projecte
  • Estat Completat
  • Execució 2021 -2022
  • Pressupost assignat 37.830,41 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma País Vasco
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
  • Web del projecte SAGEZTIARDOA
Descripció de les activitats

Gestió i coordinació de les feines del projecte en cooperació. Definició i formulació del procés delaboració del nou producte. Definició del procés d'elaboració de sidromel sota condicions d'elaboració diferents. Elaboració de prototips de sidromel a escala comercial (projecte pilot). Monitorització i control de qualitat del procés pilot (projecte pilot). Sessions de tast i presentació del producte a agents del sector (dinamització). Difusió i comunicació del projecte

Objectius

L'objectiu general del projecte és el d'adquirir coneixement dels processos que porten a aconseguir una o diverses begudes diferents a la sidra natural, que incorporin el most de pomes i mel a la fermentació i que donin com a resultat una nova alternativa innovadora de beguda alcohòlica, de qualitat sensorial i que respecti els valors de la pròpia sidra natural, posant en valor la pro sida natural.

Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: IPARRAGUIRRE SAGARDOAK SL
  • Adreça postal: Xemein Etorbidea 12 A
  • Email coordinador/entitat: arantzaeguzkiza@yahoo.es
  • Telèfon: (+34)946169089
Coordinadors
  • IPARRAGUIRRE SAGARDOAK S.L.
Col·laboradors
  • Iparraguirre Sagardoak S.L.
  • Ola Sagardotegia
  • Iturrieta Sagardotegia
  • Juan Zuriarrain Asesoría Enológica
  • Leartiker S.COOP.