Ir o contido principal

Grupo Operativo SANIGRASAL: Promoción dos aspectos saudables dos produtos cárnicos

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2017
  • Orzamento asignado 9.695.285,00 €
  • Ámbito Supraautonómico
  • Comunidade Autónoma Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

Mellora dos beneficios para a saúde dos produtos cárnicos atendendo a tres ingredientes básicos: sales nitrificantes, sodio e graxas, eliminándoos, substituíndoos e/ou reducindoos sen alterar as propiedades sensoriais orixinais.

Obxectivos
  • Establecer estratexias que o sector cárnico procesado poida poñer en marcha para fabricar produtos adaptados ás recomendacións nutricionais que garantan a saúde dos consumidores.
Información de contacto
  • Coordinador/Denominación da entidade: Interprofesional de porco bata branca
  • Correo electrónico coordinador/entidade: info@interporc.com
Beneficiarios
  • Interprofesional porcino de capa blanca interporc