Grupo Operativo SANIGRASAL: Promoción dos aspectos saudables dos produtos cárnicos
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2017
- Orzamento asignado 9.695.285,00 €
- Ámbito Supraautonómico
- Comunidade Autónoma Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
Mellora dos beneficios para a saúde dos produtos cárnicos atendendo a tres ingredientes básicos: sales nitrificantes, sodio e graxas, eliminándoos, substituíndoos e/ou reducindoos sen alterar as propiedades sensoriais orixinais.
Obxectivos
- Establecer estratexias que o sector cárnico procesado poida poñer en marcha para fabricar produtos adaptados ás recomendacións nutricionais que garantan a saúde dos consumidores.
Información de contacto
- Coordinador/Denominación da entidade: Interprofesional de porco bata branca
- Correo electrónico coordinador/entidade: info@interporc.com
Beneficiarios
- Interprofesional porcino de capa blanca interporc