Proxecto Paragone H2020: PARAGONE: Vacinas contra parasitos animais Proxecto As infeccións por helmintos e ectoparasitos en rumiantes e aves teñen un enorme impacto na eficiencia biolóxica destas fontes de alimentos vitais. O uso indiscriminado de fármacos antiparasitarios xerou resistencia aos fármacos en todo o mundo. A …
Proxecto H2020 PIGS: Programa de prevención global innovador para Streptococcus suis. Proxecto Streptococcus suis é unha enfermidade endémica do porco que causa importantes perdas económicas na industria da produción de carne de porco en todos os países onde se crían porcos a gran escala. Nalgúns países, S. suis é a principal causa de mortalidade e …
Proxecto H2020 CHICKENSTRESS: Variacións na capacidade de resposta ao estrés nas galiñas: relacionando as aves cos ambientes Proxecto O benestar das aves é de vital importancia na industria avícola, xa que afecta á calidade dos ovos, á produtividade e á saúde das galiñas. Ademais, os consumidores buscan ovos de galiñas criadas en altas condicións de benestar. Non obstante, segundo os …
Proxecto H2020 GenTORE: ferramentas de xestión xenómica para optimizar a resiliencia e a eficiencia Proxecto O obxectivo de GenTORE é desenvolver ferramentas innovadoras de selección e xestión baseadas no xenoma para optimizar a resiliencia e a eficiencia (I+E) do gando en ambientes moi diversos. Estas ferramentas, que incorporan variables xenéticas e non …
Grupo Operativo TRANSFER-EMB: Mellora da ecoeficiencia reprodutiva na produción de carne bovina mediante transferencia de embrións Grupo operativo Grupo Operativo TRANSFER-EMB: Mellora da ecoeficiencia reprodutiva na produción de carne bovina mediante transferencia de embrións …
Grupo Operativo QUESONAT: Alternativas sostibles para controlar o crecemento de mofo nos queixos madurados Grupo operativo Obtén unha variedade de queixos de ovella que teñan unha cortiza natural sen conservantes nin colorantes Estudar a flora superficial do queixo e identificar os mofos que mellor se comportan durante a maduración e son seguros para o consumidor. Desenvolver …
Grupo Operativo WELFARECUN: Novos procesos de engorde, transporte e sacrificio de coellos para mellorar o benestar animal. Grupo operativo Atopar a densidade de aloxamento óptima que preserve o benestar dos coellos de granxa á vez que sexa adecuada para manter a viabilidade económica da actividade; determinar o mellor tipo de pavimento para garantir a hixiene, a saúde e o benestar animal …
Grupo Operativo GESVAC4.0: Desenvolvemento e implantación de novas ferramentas dixitais para mellorar a sustentabilidade das explotacións de carne de vacún Grupo operativo Mellorar a rendibilidade das explotacións mediante un sistema de indicadores de rendibilidade, avaliación comparativa das explotacións e explorando novas formas de comparar animais en función da súa rendibilidade e sustentabilidade ambiental. Obter …
Grupo Operativo CAVALE: Desenvolvemento de estratexias innovadoras para a produción de carne de poldro de calidade Grupo operativo Desenvolvemento da curva de crecemento, Comprensión das percepcións dos consumidores sobre a carne de poldro, Definición dun sistema para a clasificación das canais, Comprensión da canle e dos rendementos de corte, Desenvolvemento e validación de …
Grupo Operativo CAMIDECOL: Proxecto de innovación para a caracterización do mel e a protección dos apiarios Grupo operativo Caracterización do mel e defensa do apiario. … Grupo Operativo CAMIDECOL: Proxecto de innovación para a caracterización do mel e a protección dos …
AVIANZA. ASOCIACIÓN INTERPROFESIONAL ESPAÑOLA DA CARNE DE AVE Hubs, plataformas e redes Organización que agrupa a máis de 65 empresas asociadas en España e que defende os intereses do sector tanto en España como no mercado internacional … AVIANZA. ASOCIACIÓN INTERPROFESIONAL ESPAÑOLA DA CARNE DE …
ASICCAZA. ASOCIACIÓN INTERPROFESIONAL DA CARNE DE XAXE Hubs, plataformas e redes Asociación co obxectivo de asumir a representación e defensa dos intereses comúns dos produtores e industriais do sector da carne de caza silvestre. Esta organización sectorial aglutina a organizacións implicadas no ámbito cinexético dos sectores da …
INTERCÚN. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL DE FOMENTO DO SECTOR CONÍCULO Hubs, plataformas e redes INTERCUN é a asociación nacional que representa o 92,2% dos produtores de carne de coello de España e o 95% das empresas de transformación-comercialización. … INTERCÚN. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL DE FOMENTO DO SECTOR …
PROVACUNO. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL DA CARNE Hubs, plataformas e redes Entidade que representa e agrupa a todos os axentes do sector, gandeiro, industria e comercialización especializada. … PROVACUNO. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL DA …
AVIANZA. ASOCIACIÓN INTERPROFESIONAL ESPAÑOLA DA CARNE DE AVE Hubs, plataformas e redes Organización que agrupa a máis de 65 empresas asociadas en España e que defende os intereses do sector tanto en España como no mercado internacional … AVIANZA. ASOCIACIÓN INTERPROFESIONAL ESPAÑOLA DA CARNE DE …