Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
Alimentos ecolóxicos Iberia 2023 Evento Celebra o mundo natural e ecolóxico nun só lugar. Descubre as novas tendencias do sector ecolóxico. Atopa o último en saúde e benestar, beleza, coidado da pel, téxtil, fogar e produtos de limpeza de todas as rexións de España e Portugal. Participa de …
LOGÍSTICA DA FROITA Evento Feira líder no comercio mundial de froitas: loxística, maquinaria, tecnoloxía, "ruta ecolóxica" Información detallada => Programa … LOGÍSTICA DA …
Xornada Grupos Operativos CeiA3 – Sector Olivar Evento O 11 de xullo de 2023, o ceiA3 celebrará unha xornada en liña onde se presentará o avance dos Grupos Operativos do Sector Olívico nos que participa e cuxo público obxectivo son investigadores e axentes do sector olívico ceiA3. Entre os obxectivos …
Aumento da competitividade dos aceites de oliva arbequina (GO Raise Arbequina) Grupo operativo A principal tarefa do Grupo Operativo é mellorar a solubilización de compostos antioxidantes nos aceites de oliva virxe arbequina mediante o uso de prácticas agrícolas. As tarefas secundarias que se realizan son as seguintes: Trasladar o coñecemento do …
Análise instrumental complementaria do panel test (GO SENSOLIVE-OIL) Grupo operativo O Grupo Operativo SENSOLIVE_OIL nace para facilitar a transferencia da innovación ao sector do proxecto que puxo en marcha hai sete anos a Organización Interprofesional do Aceite de Oliva Español, a Xunta de España e a Xunta de Andalucía, para buscar …
Xornada das novas técnicas de oliveira Curso de formación Xornada de formación especializada e demostrativa na que se analizan novos sistemas de oliveira, novas variedades, maquinaria e control da verticilose. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 09/04/2024 | INFORMACIÓN e PREGUNTAS en …
Xornada sobre avances no control sanitario dos olivares Curso de formación Xornada de especialización técnica e práctica sobre o uso sostible de fitosanitarios, control de pragas e enfermidades e substancias activas. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 09/12/2024 | INFORMACIÓN e PREGUNTAS en …
LOGÍSTICA DA FROITA Evento Feria líder no comercio mundial de froitas: logística, maquinaria, tecnoloxía, "organic rute" Información detallada => Programa … LOGÍSTICA DA …
GUAU. Exposición Mundial do Aceite de Oliva Evento O Salón Mundial do Aceite de Oliva é un evento internacional para promocionar aceites, posicionamento de marca e ampliar a carteira de contactos mantendo a relevancia no sector. Para consultar o dossier do evento preme aquí … GUAU. Exposición Mundial do …
Formación especializada en olivicultura ecolóxica Curso de formación Curso de 40 horas de duración con contidos relacionados cos olivares ecolóxicos, xestión de pragas e enfermidades, fertilización, xestión do solo e técnicas de manexo para o cultivo ecolóxico da oliva. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 27/03/2024 | …
Mellora da produtividade e sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan os residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (GO SUBALMA) Grupo operativo As técnicas empregadas mellorarán a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promoverán unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellora da …
Mellorar a produtividade e a sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (SUBALMA) Contido multimedia Técnicas empregadas para mellorar a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promover unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellorar a …
Técnico en molino de aceite Curso de formación Curso teórico-práctico de 40 horas para a profesionalización e optimización da xestión da almazara e os procesos de obtención de AOVE de calidade. Os obxectivos do curso son estudar todos os procesos que interveñen na elaboración do aceite de oliva virxe …