Alimentos ecolóxicos Iberia 2023 Evento Celebra o mundo natural e ecolóxico nun só lugar. Descubre as novas tendencias do sector ecolóxico. Atopa o último en saúde e benestar, beleza, coidado da pel, téxtil, fogar e produtos de limpeza de todas as rexións de España e Portugal. Participa de …
eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
Barrax - Centro de Innovación Rural Hubs, plataformas e redes Hub onde se promoven sesións de investigación, encontros empresariais, networking profesional, captación de fondos europeos, información e experimentación. … Barrax - Centro de Innovación …
GOFAGUS: novo caso práctico español seleccionado por i2connect para aprender do proceso que xera innovación interactiva entre distintos países Noticia GOFAGUS é o novo caso práctico español seleccionado por un panel de expertos do proxecto europeo i2connect, financiado con fondos Horizonte 2020, que, a través dun intercambio de coñecementos entre países, analiza a innovación interactiva cunha revisión …
AETC Hubs, plataformas e redes Asociación de técnicos cereais Obxectivos: Promover a interacción dos profesionais da cadea de valor do cereal mediante o desenvolvemento de iniciativas colaborativas entre eles. … …
Produción de trigo no século XXI Evento Dolors Villegas Tor , recoñecida investigadora do CSIC na Estación Experimental Aula Dei (EEAD-CSIC), será a encargada de impartir a terceira conferencia do primeiro ciclo de conferencias do CSIC "Que sabemos de...?" en Jaca , Huesca. Villegas está …
Identifican un xene que controla a produción de flores e froitos en plantas leguminosas Noticia O estudo Análise de mutantes de chícharos revela o papel conservado de FRUITFULL no control do final da floración e o seu potencial para aumentar o rendemento dirixido por Cristina Fernández do Instituto de Bioloxía Molecular e Celular Vexetal (CSIC-UPV) …
Día de transferencia. Panel Nacional do Proxecto CARINA Evento CARINA é unha Acción de Innovación transnacional de catro anos (ata outubro de 2026), apoiada pola Unión Europea no marco do programa Horizonte Europa. O proxecto céntrase en novos sistemas agrícolas sostibles e diversificados, incluíndo dous novos …
Certificación Blockchain da trazabilidade do aceite de oliva virxe extra procedente de oliveiras tradicionais (AOVE Tradicional) Contido multimedia Creación dunha ferramenta blockchain que ofreza ao consumidor confianza e un produto de calidade elaborado en oliveiras tradicionais e en explotacións agrícolas con asesoramento en sustentabilidade económica e ambiental. … Certificación Blockchain da …
Desenvolvemento de proteínas alimentarias de alta calidade mediante a produción e procesamento sostible de cultivos de leguminosas (PROTEINLEG) Contido multimedia Recuperación e mellora da calidade das variedades tradicionais de cultivos de leguminosas para aumentar a diversificación dos cultivos e obter grans/sementes cunha calidade óptima e desenvolvemento de novas gamas de produtos. … Desenvolvemento de …
Economía circular para a reutilización de botellas de viño no sector vitivinícola (REBO2VINO) Contido multimedia Analizar a viabilidade da implantación dun sistema de reutilización de botellas de vidro na industria vitivinícola a nivel nacional como contribución sectorial á Estratexia Española de Economía Circular. … Economía circular para a reutilización de …
Estudo da eficacia de innovadores bioestimulantes derivados das microalgas para combater os efectos adversos do cambio climático no tomate e o trigo (MICROCLIMATT) Contido multimedia Eficacia dos bioestimulantes de microalgas mediante ensaios demostrativos (fenotípicos, fisiolóxicos e transcriptómicos) na loita contra os efectos do cambio climático no trigo e o tomate. … Estudo da eficacia de innovadores bioestimulantes derivados das …
Grupo operativo CARBOCERT. Cuantificación e Certificación de carbono orgánico en solos agrícolas mediterráneos Contido multimedia Establecer metodoloxías que permitan contabilizar o incremento de carbono en solos agrícolas e en estruturas fixas e duradeiras como consecuencia da aplicación de prácticas agronómicas sostibles. … Grupo operativo CARBOCERT. Cuantificación e Certificación …
Grupo Operativo Detección e erradicación da améndoa amarga. Proxecto de mellora da competitividade do sector da améndoa nacional. Contido multimedia Desenvolvemento de sistemas que poidan ser empregados a escala agronómica, produtiva e industrial para detectar e eliminar améndoas amargas. … Grupo Operativo Detección e erradicación da améndoa amarga. Proxecto de mellora da competitividade do sector da …