Projecte Fundació Biodiversitat: La transició a la restauració ecogastronòmica com a eina de generació d'ocupació
- Tipus Projecte
- Execució 2017 -2018
- Àmbit Europeo
- Font principal de finançament Fondo Social Europeo (FSE)
- Web del projecte Web proyecto (Fundación Biodiversidad)
Es tracta d'un projecte formatiu en què s'ofereixen 4 cursos presencials per millorar l'ocupabilitat de persones a l'atur dins del sector de la restauració basada en la integració d'aliments ecològics als menús i coneixements sobre noves dietes i formes d'alimentació més sana. Es proposa una formació teòrica i pràctica de 48h destinades a persones a l'atur amb un ampli programa que els permet ocupar diferents llocs dins de la cuina. S'han triat quatre comunitats autònomes en funció de la importància de l'activitat turística i la restauració per augmentar les possibilitats d'aconseguir ocupació. Durant el projecte també s'engegarà una borsa de treball per canalitzar les demandes dels professionals que es vagin formant i les demandes per part d'empreses del sector de la restauració.
L'objectiu del projecte és fomentar la creació d'ocupació al sector de la restauració afavorint la transició cap a l'ecogastronomia sobre la base de la necessitat d'oferir a la població menús més saludables i augmentar el consum d'aliments ecològics.
- Asociación Vida Sana