Projecte Erasmus+: Projecte mediambiental sobre agricultura sostenible i cuina saludable basada en productes ecològics
- Tipus Projecte
- Estat Completat
- Execució 2014 -2016
- Pressupost assignat 48.240,00 €
- Àmbit Europeo
- Comunitat Autònoma Andalucía
- Font principal de finançament Erasmus +
El nostre projecte es duu a terme en una època en què la gent no és socialment conscient de la dramàtica situació del nostre medi ambient. Podem veure cada dia com les empreses aboquen contaminació, aigües residuals, residus tòxics i escombraries. La contaminació ha assolit límits inacceptables. És clar que la majoria de la gent no respecta la Natura. A més, aquesta situació és perjudicial per al benestar humà. La contaminació és a terra, aigua i aire. Afecta els aliments que mengem i l'aire que respirem. Els pesticides contaminen les verdures i les fruites. Els residus tòxics i radioactius contaminen els peixos. L'atmosfera està contaminada per gasos verinosos i els respirem. La conclusió és que aquesta situació està danyant el nostre planeta i la nostra salut. Això és força dramàtic i, aparentment, les mesures preses per millorar el dany causat pels humans a la Natura encara no són suficients.
Viatges a llocs ambientals interessants, visita a granges orgàniques, piscifactories, restaurants que usen productes respectuosos amb el medi ambient, llocs on els polítics es reuneixen per entrevistar-los
- Treballar de la manera més adequada d'informar els nostres estudiants sobre la greu situació del nostre medi ambient i ensenyar-los algunes regles per evitar el desastre que s'acosta si no respectem la natura.
- Animar els nostres estudiants a consumir productes saludables i ecològics.
- Educar la gent el màxim possible sobre la cura del medi ambient.
- Permetre que els nostres alumnes aprenguin a respectar el medi ambient i la natura.
- Ensenyar els estudiants a utilitzar tècniques audiovisuals.
- A través de les tecnologies audiovisuals, difondrem aquest coneixement al màxim.
- Una wiki o pàgina web que inclou totes les activitats realitzades/es per tots els països participants.
- Un logotip per al projecte.
- Producció i exhibició de: Diverses presentacions a Power Point. Diverses receptes en vídeo realitzades a cada país amfitrió. Diverses entrevistes realitzades a cada país amfitrió. Diversos anuncis promocionant productes orgànics. Exhibició de fotos fetes durant les reunions.
- Minutes (informe de cada reunió).
- Nom coordinador/entitat: IES Vega de Mar
- Adreça postal: Finca la Granja s/n, 29670 Sant Pere d'Alcàntara
- Telèfon: 951270509
- I.E.S. Vega De Mar
- Instituto Mezeray
- Escuela Técnica de Ciencias Naturales Split
- Instituto Francés Sainte Pulcherie