Skip to main content

Projecte Erasmus+: Eines digitals innovadores aplicades a l'educació superior en ciència i tecnologia de la carn sostenible: un vincle entre la indústria i l'acadèmia

  • Tipus Projecte
  • Estat En curs
  • Execució 2022 -2021
  • Pressupost assignat 250.000,00 €
  • Àmbit Europeo
  • Comunitat Autònoma Castilla y León
  • Font principal de finançament Erasmus +
Descripció de les activitats

InnoMeatEdu es refereix al desenvolupament de material formatiu digital i innovador per a estudiants, professors i professionals del sector carni. El projecte es divideix en cinc Paquets de Treball: WP1. Gestió; WP2. Ciència de la carn. i tecnologia. formació en ES: Desenvolupament del Marc de Competències; WP3. Desenvolupament de material de formació innovador; i WP5. Connexió amb la indústria càrnia, difusió i sostenibilitat.

Objectius

L'objectiu general d'InnoMeatEdu és aprofitar el potencial del capital humà i social europeu, provinent de les institucions d'educació superior i de la indústria càrnia, per intercanviar i transferir coneixements i experiència a la formació en ciència i tecnologia de la carn, mitjançant la creació d'una plataforma electrònica de lliure accés. Per això, cinc institucions d'educació superior, un centre de recerca i una empresa de consultoria i comunicació es van unir a un consorci. A més, 33 socis associats donen suport a InnoMeatEdu.

Resultats

El material de capacitació digital elaborat referent a la producció i processament de carn, seguretat, qualitat i emprenedoria, i sustentabilitat al sector carni serà de lliure accés en format de Cursos Massius Oberts a Línia-MOOC a través d'una plataforma interactiva que es desenvoluparà en el marc del projecte i estarà disponible en diversos idiomes. InnoMeatEdu es basa en la cooperació de diferents institucions i indústries, amb la col·laboració de 33 socis associats.

Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: UNIVERSITAT DE LEON  
  • Adreça postal: Avinguda Facultat 25, 24004 León
  • Telèfon: 987291670
Coordinadors
  • Universidad De Leon
Col·laboradors
  • Chatzi A. -EOE Clothing
  • FUNDACION CENTRO TECNOLOXICO DA CARNE
  • INSTITUTO POLITÉCNICO DE BRAGANÇA
  • PANEPISTIMIO TESALIAS
  • UNIVERSIDAD DE PARMA
  • UNIVERSIDAD DE WARMIA Y MASURIA EN OLSZTYN