Skip to main content

Erasmus+ Proiektua: Haragi-zientzia eta -teknologia jasangarriaren goi-mailako hezkuntzan aplikatutako tresna digital berritzaileak: industriaren eta akademiaren arteko lotura

  • Mota Proiektua
  • Egoera Abian
  • Exekuzioa 2022 -2021
  • Esleitutako Aurrekontua 250.000,00 €
  • Eremua Europeo
  • Autonomia-erkidegoa Castilla y León
  • Finantza-iturri nagusia Erasmus+
Jardueren deskribapena

InnoMeatEduk haragi-industriako ikasle, irakasle eta profesionalentzako prestakuntza-material digital berritzaileak garatzean jartzen du arreta. Proiektua bost lan-paketeetan banatuta dago: WP1. Kudeaketa; WP2. Haragiaren zientzia. eta teknologia. ESko prestakuntza: Gaitasun Esparruaren Garapena; WP3. Prestakuntza-material berritzaileen garapena; eta WP5. Haragi-industriarekin lotura, zabalkundea eta jasangarritasuna.

Helburuak

InnoMeatEdu-ren helburu nagusia goi-mailako hezkuntza-erakundeetatik eta haragi-industriatik datorren Europako giza eta gizarte-kapitalaren potentziala aprobetxatzea da, haragi-zientzia eta -teknologiako prestakuntzan ezagutzak eta esperientziak trukatzeko eta transferitzeko, doako plataforma elektroniko bat sortuz. Horretarako, bost goi-mailako hezkuntza-erakunde, ikerketa-zentro bat eta aholkularitza- eta komunikazio-enpresa bat elkartu ziren partzuergo batean. Horrez gain, 33 bazkide elkartuk laguntzen diote InnoMeatEduri.

Results

Haragi-ekoizpen eta -prozesamenduari, segurtasunari, kalitateari eta ekintzailetzari eta haragi-sektoreko jasangarritasunari buruz garatutako prestakuntza-material digitalak doan eskuragarri egongo dira MOOC formatuan, proiektuaren esparruan garatutako eta hainbat hizkuntzatan eskuragarri dagoen plataforma interaktibo baten bidez. InnoMeatEdu hainbat erakunde eta industriaren arteko lankidetzan oinarritzen da, 33 bazkide elkartuen laguntzarekin.

Harremanetarako informazioa
  • Koordinatzailearen/erakundearen izena: LEONEKO UNIBERTSITATEA  
  • Posta helbidea: Avenida Facultad 25, 24004 León
  • Telefonoa: 987291670
Koordinatzaileak
  • Universidad De Leon
Kolaboratzaileak
  • Chatzi A. -EOE Clothing
  • FUNDACION CENTRO TECNOLOXICO DA CARNE
  • INSTITUTO POLITÉCNICO DE BRAGANÇA
  • PANEPISTIMIO TESALIAS
  • UNIVERSIDAD DE PARMA
  • UNIVERSIDAD DE WARMIA Y MASURIA EN OLSZTYN