
Grup Operatiu QUETUR: Eines d'innovació i capacitació turística per al sector formatger
- Tipus Grup operatiu
- Execució 2018
- Pressupost assignat 60.172,00 €
- Àmbit Supraautonómico
- Comunitat Autònoma Canarias; Cataluña; Extremadura; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
Aquest Grup Operatiu neix de l‟associació Ruta Europea del Formatge, amb la finalitat de desenvolupar eines d‟innovació i capacitació turística per al sector formatger.
Pretén definir i testejar un model innovador de diversificació del sector formatger basat en estratègies de turisme experiencial per tal de millorar els canals curts de comercialització i així augmentar el valor afegit a la producció.
Objectius
- Definir i testejar un model innovador de diversificació del sector formatger basat en estratègies de turisme experiencial,
- Millorar els canals curts de comercialització per incrementar el valor afegit de la producció.
Resultats
- S'elaborarà un informe de resultats que facilitarà la implantació de millores a les empreses formatgeres interessades a establir serveis de turisme experiencial.
- Elaboració d'un diagnòstic de la situació actual de les empreses formatgeres en relació amb els canals curts de comercialització i el producte turístic.
- Manual d'implementació de productes turístics innovadors que permetin incrementar el valor afegit de les empreses formatgeres.
- Creació del segell de qualitat turística Ruta Europea del Formatge.
Informació de contacte
- Nom coordinador/entitat: Ioritz Imaz Baztarrica
- Email coordinador/entitat: info@europeancheeseroute.eu
Beneficiaris
- europeancheeseroute