
QUETUR Talde Eragilea: Gazta sektorerako berrikuntza eta turismo prestakuntza tresnak
- Mota Talde operatiboa
- Exekuzioa 2018
- Esleitutako Aurrekontua 60.172,00 €
- Eremua Supraautonómico
- Autonomia-erkidegoa Canarias; Cataluña; Extremadura; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco
- Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena
Talde Operatibo hau European Cheese Route elkarteak sortu zuen, gazta sektorerako berrikuntza eta turismo-prestakuntza tresnak garatzeko helburuarekin.
Gaztaren sektorerako dibertsifikazio eredu berritzaile bat definitu eta probatu nahi du esperientzia-turismoko estrategietan oinarrituta, epe laburreko merkaturatze-bideak hobetzeko eta, horrela, ekoizpenean balio erantsia areagotzeko.
Helburuak
- Gaztaren sektorea dibertsifikatzeko eredu berritzaile bat definitu eta probatu esperientzia turistikoko estrategietan oinarrituta.
- Hobetu marketin-kanal laburrak zure ekoizpenaren balio erantsia areagotzeko.
Results
- Emaitzen txostena prestatuko da esperientzia-turismo-zerbitzuak ezartzeko interesa duten gazta-enpresei hobekuntzak ezartzea errazteko.
- Gazta-enpresen egungo egoerari buruzko diagnostiko bat prestatzea merkaturatze bide laburrei eta produktu turistikoari dagokionez.
- Gazta-enpresen balio erantsia areagotzen duten turismo-produktu berritzaileak ezartzeko eskuliburua.
- "European Cheese Route" turismo-kalitate-zigilua sortzea.
Harremanetarako informazioa
- Koordinatzailea/entitatearen izena: Ioritz Imaz Baztarrica
- Koordinatzailearen/entitatearen helbide elektronikoa: info@europeancheesroute.eu
Onuradunak
- europeancheeseroute