Skip to main content

Turismo sektorerako berrikuntza eta prestakuntza tresnak (GO Quetur)

  • Mota Talde operatiboa
  • Exekuzioa 2018
  • Esleitutako Aurrekontua 60.172,00 €
  • Eremua Supraautonómico
  • Autonomia-erkidegoa Canarias; Cataluña; Extremadura; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco
  • Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena

Talde Operatibo hau European Cheese Route Association-ek sortu zuen, gaztaren sektorerako berrikuntza eta prestakuntza tresnak garatzeko helburuarekin.

Gaztaren sektorea dibertsifikatzeko eredu berritzaile bat definitu eta probatu nahi du esperientzia-turismoko estrategietan oinarrituta, merkaturatze bide laburrak hobetzeko eta horrela ekoizpenean balio erantsia areagotzeko.

Helburuak
  • Gaztaren sektorea dibertsifikatzeko eredu berritzaile bat definitu eta probatu esperientzia turistikoko estrategietan oinarrituta.
  • Hobetu marketin-kanal laburrak zure ekoizpenaren balio erantsia areagotzeko.
Results
  • Emaitzen txostena prestatuko da esperientzia-turismo-zerbitzuak ezartzeko interesa duten gazta-enpresei hobekuntzak ezartzea errazteko.
  • Gazta-enpresen egungo egoerari buruzko diagnostiko bat prestatzea merkaturatze bide laburrei eta produktu turistikoari dagokionez.
  • Gazta-enpresen balio erantsia areagotzen duten turismo-produktu berritzaileak ezartzeko eskuliburua.
  • “Europako Gaztaren Ibilbidea” turismo-kalitate labelaren sorrera.
Harremanetarako informazioa
  • Koordinatzailea/entitatearen izena: Ioritz Imaz Baztarrica
  • Posta elektronikoko koordinatzailea/entitatea: info@europeancheesroute.eu
Onuradunak
  • europeancheeseroute