Skip to main content
Logo GO QUETUR

QUETUR Talde Eragilea: Gazta sektorerako berrikuntza eta turismo prestakuntza tresnak

  • Mota Talde operatiboa
  • Exekuzioa 2018
  • Esleitutako Aurrekontua 60.172,00 €
  • Eremua Supraautonómico
  • Autonomia-erkidegoa Canarias; Cataluña; Extremadura; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco
  • Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena

Talde Operatibo hau European Cheese Route elkarteak sortu zuen, gazta sektorerako berrikuntza eta turismo-prestakuntza tresnak garatzeko helburuarekin.

Gaztaren sektorerako dibertsifikazio eredu berritzaile bat definitu eta probatu nahi du esperientzia-turismoko estrategietan oinarrituta, epe laburreko merkaturatze-bideak hobetzeko eta, horrela, ekoizpenean balio erantsia areagotzeko.

Helburuak
  • Gaztaren sektorea dibertsifikatzeko eredu berritzaile bat definitu eta probatu esperientzia turistikoko estrategietan oinarrituta.
  • Hobetu marketin-kanal laburrak zure ekoizpenaren balio erantsia areagotzeko.
Results
  • Emaitzen txostena prestatuko da esperientzia-turismo-zerbitzuak ezartzeko interesa duten gazta-enpresei hobekuntzak ezartzea errazteko.
  • Gazta-enpresen egungo egoerari buruzko diagnostiko bat prestatzea merkaturatze bide laburrei eta produktu turistikoari dagokionez.
  • Gazta-enpresen balio erantsia areagotzen duten turismo-produktu berritzaileak ezartzeko eskuliburua.
  • "European Cheese Route" turismo-kalitate-zigilua sortzea.
Harremanetarako informazioa
  • Koordinatzailea/entitatearen izena: Ioritz Imaz Baztarrica
  • Koordinatzailearen/entitatearen helbide elektronikoa: info@europeancheesroute.eu
Onuradunak
  • europeancheeseroute