Skip to main content

Grup Operatiu: Definició d'estratègies per a la disminució de contaminació microbiana als productes carnis

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2018
  • Pressupost assignat 4.033.442,00 €
  • Àmbit Supraautonómico
  • Comunitat Autònoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Definició destratègies per a la disminució de contaminació microbiana en els productes carnis.

Objectius
  • Plantejar solucions per reduir el risc de contaminació microbiològica de productes carnis com a conseqüència del seu contacte directe amb materials presents a la indústria.
  • Avaluar els possibles materials antimicrobians actius.
  • Estudiar la seva integració en alguns dels materials generalment presents a la indústria (acer inoxidable i polímers de Tefló).
Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Armando Menéndez
  • Email coordinador/entitat: Informacion@asincar.com
Beneficiaris
  • ASINCAR
Subcontractat
  •  Betelgeux S.L
  • Nanoker Research SL
  • CINN
  • Asociación Nacional de Industrias Cárnicas de España (ANICE)