Talde Operatiboa: Haragi-produktuetan kutsadura mikrobianoa murrizteko estrategien definizioa
- Mota Talde operatiboa
- Exekuzioa 2018
- Esleitutako Aurrekontua 4.033.442,00 €
- Eremua Supraautonómico
- Autonomia-erkidegoa Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
- Finantza-iturri nagusia 2014-2020ko NPB
Azalpena
Haragi-produktuetan kutsadura mikrobianoa murrizteko estrategien definizioa.
Helburuak
- Industrian dauden materialekin zuzeneko kontaktuaren ondorioz haragi-produktuen kutsadura mikrobiologikoaren arriskua murrizteko irtenbideak proposatzea.
- Ebaluatu potentzialki aktibo dauden material antimikrobianoak.
- Aztertu industrian orokorrean dauden material batzuetan (altzairu herdoilgaitza eta Teflon polimeroak) duten integrazioa.
Harremanetarako informazioa
- Koordinatzailea/entitatearen izena: Armando Menéndez
- Koordinatzailearen/erakundearen helbide elektronikoa: Informacion@asincar.com
Onuradunak
- ASINCAR
Kanpoko kontratazioa
- Betelgeux S.L
- Nanoker Research SL
- CINN
- Asociación Nacional de Industrias Cárnicas de España (ANICE)