Skip to main content

Talde Eragilea: haragi-produktuetan mikrobioen kutsadura murrizteko estrategien definizioa

  • Mota Talde operatiboa
  • Exekuzioa 2018
  • Esleitutako Aurrekontua 4.033.442,00 €
  • Eremua Supraautonómico
  • Autonomia-erkidegoa Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
  • Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena

Haragi-produktuetan mikrobioen kutsadura murrizteko estrategien definizioa.

Helburuak
  • Industrian dauden materialekin zuzeneko kontaktuaren ondorioz haragi-produktuen kutsadura mikrobiologikoaren arriskua murrizteko irtenbideak proposatzea.
  • Mikrobioen aurkako material aktibo potentzialak ebaluatzea.
  • Industrian orokorrean dauden material batzuetan duten integrazioa aztertzea (altzairu herdoilgaitza eta tefloi polimeroak).
Harremanetarako informazioa
  • Koordinatzailea/entitatearen izena: Armando Menéndez
  • Koordinatzailea/entitatearen helbide elektronikoa: Informacion@asincar.com
Onuradunak
  • ASINCAR
Kanpoko kontratazioa
  •  Betelgeux S.L
  • Nanoker Research SL
  • CINN
  • Asociación Nacional de Industrias Cárnicas de España (ANICE)