Skip to main content

Haragi-produktuetan mikrobioen kutsadura murrizteko estrategiak definitzeko Talde Operatiboa

  • Mota Grupo operativo
  • Exekuzioa 2018
  • Esleitutako Aurrekontua 4.033.442,00 €
  • Eremua Supraautonómico
  • Autonomia-erkidegoa Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
  • Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Helburuak

Talde Operatibo honen helburua haragi-produktuen kutsadura mikrobiologikoaren arriskua murrizteko irtenbideak proposatzea da, industrian dauden materialekin zuzeneko kontaktuaren ondorioz.

Soluzio hauek material horien garapenean eta aldaketan oinarritzen dira, funtzionaltasun berriak bilatuz (bakteriostatikoa, bakterizida, antibiofilma).

Horretarako, mikrobioen aurkako material aktibo posibleak ebaluatzen dira eta industrian orokorrean dauden material batzuetan (altzairu herdoilgaitza eta Teflon polimeroak) integratzea aztertzen da.

Harremanetarako informazioa
pelayogg@asincar.com