Talde Eragilea: haragi-produktuetan mikrobioen kutsadura murrizteko estrategien definizioa
- Mota Talde operatiboa
- Exekuzioa 2018
- Esleitutako Aurrekontua 4.033.442,00 €
- Eremua Supraautonómico
- Autonomia-erkidegoa Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
- Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena
Haragi-produktuetan mikrobioen kutsadura murrizteko estrategien definizioa.
Helburuak
- Industrian dauden materialekin zuzeneko kontaktuaren ondorioz haragi-produktuen kutsadura mikrobiologikoaren arriskua murrizteko irtenbideak proposatzea.
- Mikrobioen aurkako material aktibo potentzialak ebaluatzea.
- Industrian orokorrean dauden material batzuetan duten integrazioa aztertzea (altzairu herdoilgaitza eta tefloi polimeroak).
Harremanetarako informazioa
- Koordinatzailea/entitatearen izena: Armando Menéndez
- Koordinatzailea/entitatearen helbide elektronikoa: Informacion@asincar.com
Onuradunak
- ASINCAR
Kanpoko kontratazioa
- Betelgeux S.L
- Nanoker Research SL
- CINN
- Asociación Nacional de Industrias Cárnicas de España (ANICE)