Ús i gestió eficient de l'aigua en la transformació alimentària
- Tipus Grupo operativo
- Execució 2017
- Pressupost assignat 9.800,00 €
- Àmbit Autonómico
- Comunitat Autònoma Cataluña
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
El Grup Operatiu dels Clústers Foodservice i Clúster Català Water Partnership (CWP) ha avaluat el cicle de l'aigua dins de dos subsectors del sector alimentari català.
Objectius
L'objectiu és caracteritzar oportunitats per generar solucions eficients, promoure projectes innovadors en el procés productiu i analitzar les implicacions de l'ús del recurs d'aigua al producte alimentari. Eix estratègic a partir de reptes comuns tenint en compte la gestió integral de l'aigua, les aigües d'entrada, de procés, i les residuals generades (sota paràmetres de qualitat, eficiència i cost), per tal d'optimitzar el procés productiu i obtenir-ne una gestió més sostenible de laigua disminuint limpacte en el medi del procés productiu del sector.
Informació de contacte
autrera@clusterfoodservice.org