Ir o contido principal

Uso e xestión eficiente da auga na elaboración de alimentos

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2017
  • Orzamento asignado 9.800,00 €
  • Ámbito Autonómico
  • Comunidade Autónoma Cataluña
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

O Grupo Operativo dos Clústeres de Servizos de Alimentación e o Clúster Catalán de Partnership da Auga (CWP) avaliou o ciclo da auga dentro de dous subsectores do sector alimentario catalán.

Obxectivos

O obxectivo é caracterizar oportunidades para xerar solucións eficientes, promover proxectos innovadores no proceso produtivo e analizar as implicacións do uso dos recursos hídricos no produto alimentario. Eixe estratéxico baseado en retos comúns tendo en conta a xestión integral da auga, auga de entrada, auga de proceso e auga residual xerada (baixo parámetros de calidade, eficiencia e custo), co fin de optimizar o proceso produtivo e obter unha xestión máis sostible da auga. , reducindo o impacto no proceso produtivo do sector.

Información de contacto
autrera@clusterfoodservice.org