Sistemes-eco-eficients de qualitat diferenciada: potenciant la sostenibilitat de la ramaderia brava
- Tipus Grupo operativo
- Estat Completat
- Execució 2021 -2023
- Pressupost assignat 440.317,28 €
- Àmbit Supraautonómico
- Comunitat Autònoma Andalucía; Aragón; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Comunitat Valenciana; Extremadura; Madrid, Comunidad de; Navarra, Comunidad Foral de; Rioja, La
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
- Web del projecte https://gotauro.es/
Descripció
Increment del valor afegit de la carn de ramaderia brava basat en la sostenibilitat ambiental, econòmica i social de la producció en entorns rurals.
Objectius
- Determinar els estàndards de producció, de producte i de procés més adequats per augmentar el valor de la carn de brau mitjançant una producció més sostenible de qualitat diferenciada i alineada amb les preferències del consumidor.
- Augmentar el valor de la carn de brau i millorar la competitivitat i la sostenibilitat de les ramaderies a través de l'adopció de les pràctiques ramaderes més ecoeficients d'acord amb els estàndards de producció, de producte i de procés establerts.
Coordinadors
- ASAJA - Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores
- COQUE WORLD
- S.L.
- FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE AsociaciónES DE GANADO SELECTO (FEAGAS)
- UNIÓN DE CRIADORES DE TOROS DE LIDIA (UCTL)
- Universidad de Córdoba (UCO)
- VINCCI HOTELES S.A.
Beneficiaris
- ASAJA - Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores
- COQUE WORLD
- S.L.
- FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE AsociaciónES DE GANADO SELECTO (FEAGAS)
- UNIÓN DE CRIADORES DE TOROS DE LIDIA (UCTL)
- Universidad de Córdoba (UCO)
- VINCCI HOTELES S.A.