Mediateca
Aquí s'hi ofereixen objectes de coneixement documentals, gràfics i/o audiovisuals que ofereixen informació sobre diversos sectors i temàtiques. Utilitzeu el cercador per paraules o els filtres de cerca per accedir a objectes de coneixement audiovisuals i documentals actuals útils per a la posada en pràctica.
Qualsevol dubte o suggeriment et pots comunicar amb nosaltres aquí.

Presentació “Efecte de la sembra directa en indicadors de qualitat del sòl en sistemes extensius de secà”
Curs: Sembra directa en cultius de secà. Claus per a la seva implantació i desenvolupament en el marc dels ecorregimens de la PAC. “Efecte de la sembra directa en indicadors de qualitat del sòl en sistemes extensius de secà”

Manual del Gochu Asturcelta
El porc, en la versió més rústica i manejat en extensiu, ha estat tradicionalment un dels animals domèstics dels quals més es va servir l'home per aprofitar els recursos del bosc i generar els aliments necessaris per a l'autoconsum familiar.

Tuberculosi animal: Investigació i control a Espanya
La tuberculosi animal és una malaltia infecte-contagiosa granulomatosa crònica que afecta diversos mamífers domèstics i silvestres i molt excepcionalment a aus. Està produïda per espècies pertanyents al complex Mycobacterium tuberculosi (CMT), principalment M. bovis i M. caprae (Grange et al. 1990).

Collarets GPS per a bestiar. Funcionament i estudi de la conducta de pasturatge.
Les noves Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) suposen un gran avenç per a la gestió de les explotacions ramaderes, contribuint a millorar-ne la productivitat i la qualitat de vida dels ramaders.

La farina roxa de magaya com a ingredient de galetes
L'Economia Circular cerca minimitzar el malbaratament en els processos industrials, fent un ús més eficient dels recursos. Contràriament a models basats a extreure, produir, consumir i rebutjar, l'economia circular promou la reutilització, el reciclatge i la renovació dins d'un sistema productiu tancat.

Diccionari del formatge
Parlar de formatge és parlar d'un aliment amb més de 10.000 anys d'història, fins i tot anterior a l'escriptura, l'origen del qual és un misteri ple de llegendes.

Assaig de portaempelts en varietats de vinya d'Astúries
El repunt de la viticultura a Astúries va començar el 1997, quan un grup de viticultors, interessats a potenciar-lo i millorar la qualitat dels vins, creen l'Associació de Productors i Elaboradors de Vi de Cangas (APROVICAN), i van incorporant de mica en mica noves tecnologies en el cultiu i l'elaboració.

Varietats de Vid a Astúries
En aquest llibre s'exposen els primers resultats d'un pla de treball intens que pretén avançar en el coneixement del patrimoni vitícola d'Astúries

Malalties a vinya. BLACK ROT o Podridura negra
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Malalties a vinya. Flavescència daurada
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Malalties a vinya. Malalties de la fusta
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Malalties a vinya. Botrytis o Podridura grisa (Botrytis cinerea Pers.)
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Malalties a vinya. Oïdi a vinya (Uncinula necator)
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Malalties a vinya. Mildiu a vinya (Plasmopara viticola)
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Plagues a vinya. Acariosi en vinya (Calepitrimerus vitis)
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Plagues a vinya. Erinosi a vinya (Colomerus vitis Pgst.)
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Plagues a vinya. Malduermes, cucs grisos o erugues enfiladisses
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Plagues a vinya. Cargol de la vinya (Xylotrechus arvicola)
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.

Plagues a vinya. Mosquit verd (Empoasca vitis)
El sector vitivinícola de Castella i Lleó s'està consolidant com un dels més dinàmics i forts dins de la puixant indústria agroalimentària d'aquesta regió per això és important que dins del Pla Director de Plagues (Acord 53/2009, de 14 de maig, de la JCyL) s'incloguin aquells agents que amenacin la qualitat i la qualitat.