Cooperatives agro-alimentàries comunitat valenciana Hubs, plataformes i xarxes Plataforma de representació institucional, foment cooperatiu, formació, comunicació i representació empresarial … Cooperatives agro-alimentàries comunitat …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformes i xarxes Plataforma col·laborativa dinnovació oberta per fomentar lús sostenible de la terra i la gestió del territori a Espanya. … Plataforma Terra …
Organic Food Iberia 2023 Esdeveniment Celebra el món natural i ecològic en un sol lloc. Descobreix les noves tendències del sector ecològic. Troba l'última salut i benestar, bellesa, cura de la pell, tèxtils, productes de la llar i neteja de totes les regions d'Espanya i Portugal. Participa …
FRUIT LOGÍSTICA Esdeveniment Fira líder en el comerç mundial de fruites: logística, maquinària, tecnologia, “organic rute” Informació detallada => Programa … FRUIT …
Jornada Grups Operatius ceiA3 – Sector de l'Olivar Esdeveniment El proper 11 de juliol de 2023 el ceiA3 celebrarà una jornada online on es presentaran els avenços dels Grups Operatius del Sector de l'Olivar en què participa i el públic objectiu dels quals són investigadors ceiA3 i agents del sector oliverer. Entre els …
Increment de la competitivitat dels olis d´oliva d´Arbequina (GO Raise Arbequina) Grup operatiu El treball principal del Grup Operatiu és millorar la solubilització de compostos antioxidants als olis d'oliva verge de varietat Arbequina mitjançant la utilització de pràctiques agrícoles. Com a tasques secundàries que es duen a terme, destaquen les …
Anàlisi instrumental complement al panell test (GO SENSOLIVE-OIL) Grup operatiu El Grup Operatiu SENSOLIVE_OIL va néixer per donar pas a la transferència de la innovació al sector del projecte que fa set anys van engegar l'Organització Interprofessional de l'Oli d'Oliva Espanyol, el Govern d'Espanya i la Junta d'Andalusia, per buscar …
Jornada noves tècniques de l'oliverar Curs de formació Jornada de formació especialitzada i demostrativa on s'analitzen els nous sistemes d'oliverar, noves varietats, maquinària i control de verticilosi. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 04/09/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a …
Jornades Avanços en el control sanitari de l'oliverar Curs de formació Jornada despecialització tècnica i pràctica sobre lús sostenible de fitosanitaris, control de plagues i malalties i substàncies actives. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 12/09/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a …
LOGÍSTICA DE LA FRUITA Esdeveniment Fira líder en el comerç mundial de fruites: logística, maquinaria, tecnologia, "organic rute" Informació detallada => Programa … LOGÍSTICA DE LA …
WOOE. World Olive Oil Exhibition Esdeveniment El World Olive Oil Exhibition és un esdeveniment internacional on promocionar olis, posicionament de marca i ampliar la cartera de contactes alhora que es manté la rellevància al sector. Per consultar el dossier de l'esdeveniment feu clic aquí … WOOE. …
Formació especialitzada en olivicultura ecològica Curs de formació Curs de 40 hores de durada amb continguts relatius a l'oliverar ecològic, maneig de plagues i malalties, fertilització, maneig de sòl i tècniques de maneig de l'olivicultura ecològica. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 27/03/2024 | INFORMACIÓ i …
Millora de la productivitat i sostenibilitat de sistemes de reg per degoteig subterrani que aprofiten el residu de trulls com a fertilitzant mitjançant l'ús de nanobombolles (GO SUBALMA) Grup operatiu Les tècniques emprades permetran millorar eficiència i qualitat de la producció d'oli, de reutilització de subproducte de la trull, i promoure bioeconomia circular del sector mitjançant tècniques de reg de precisió d'última generació. … Millora de la …
Millora de la productivitat i sostenibilitat de sistemes de reg per degoteig subterrani que aprofiten el residu de trulls com a fertilitzant mitjançant l'ús de nanobombolles (SUBALMA) Contingut multimèdia Tècniques emprades per millorar l'eficiència i la qualitat de la producció d'oli, reutilització de subproducte de la trull, i promoure bioeconomia circular del sector a través de tècniques de reg de precisió d'última generació. … Millora de la …
Tècnic de trulls Curs de formació Curs teoricopràctic de 40 hores per a la professionalització i optimització de la gestió de trulls i els processos per a l'obtenció d'AOVE de qualitat. Són objectius del curs, estudiar tots els processos que intervenen en l'elaboració de l'oli d'oliva …