Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

Solarwine
Grupo Operativo SOLARWINE: Novos sistemas agrovoltaicos para a produción de uva intelixente e sostible
Grazas ao proxecto de innovación GO SOLARWINE prevese acadar a avaliación enerxética e agronómica do sistema agrovoltaico, aumentando os beneficios económicos para a explotación.
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grupo Operativo CHAMPLAST: Creación dunha nova cadea de valor na produción de cogomelos a través da economía circular
Proxecto de innovación liderado por ASOCHAMP, no que tamén forman parte AIMPLAS; INGELIA e SAV, O obxectivo principal é a redución dos residuos xerados pola industria dos cogomelos (sustrato esgotado...
Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grupo Operativo SEBASTIANA: Selección e clasificación da la para mellorar a competitividade das pequenas explotacións ovinas
Na actualidade, a la está considerada un subproduto e os gandeiros apenas reciben compensación por ela (0,00 a 0,40 €/animal), o que supón un custo adicional para os gandeiros polas tarefas de esquila...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
Grupo Operativo RETA: Rede de Espazos de Ensaio Agrario
Creación, coordinación e dinamización dunha Rede de Espazos de Ensaio Agrario, co obxectivo de participar en estratexias público-privadas de innovación social para apoiar a incorporación de novos...
Logo GO DATADOC

Grupo Operativo DATADOC: Desenvolvemento de modelos e ferramentas para a adopción de estratexias agronómicas de adaptación ao cambio climático no marco da DOCa Rioxa.

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo
Logo GO TecnoBarricas

Grupo Operativo TECNOBARRICAS: Incremento da competitividade da cadea forestal-industrial-viño

Horticultura al aire libre y cultivos leñosos (incl. viticultura, olivos, frutales, ornamentales), Dinamizar zonas rurales, Garantizar un ingreso viable, Aumento de la competitividad, Reequilibrar el poder en la cadena alimentaria, Acciones de Cambio Climático, Cuidado del medio ambiente, Preservación de paisajes y biodiversidad, Apoyar al relevo generacional, Recuperación de la superficie agrícola, bajo características paisajísticas de alta diversidad, Lograr la neutralidad climática, Agricultura, Viñedo, leñosos, Digitalización e innovación, Fabricación de bebidas, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, GO TECNOBARRICAS
Desarrollo de proteinas alimentarias de alta calidad mediante producción y procesamiento sostenibles de cultivos de leguminosas

Grupo Operativo PROTEINLEG: Desenvolvemento de proteínas alimentarias de alta calidade mediante a produción e procesamento sostible de cultivos de leguminosas

Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Productos de alimentación animal, Digitalización e innovación, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Investigación
Grupo Operativo MOSOEX. Aumento de materia orgánica, gestión sostenible de sistemas extensivos en España

Grupo Operativo MOSOEX: Aumento da materia orgánica, xestión sustentable de sistemas extensivos en España

Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Aceites y grasas, Suelo, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Fertilizantes, RegadÍo, Formación, demostración y asesoramiento
inpulse 2

Grupo Operativo INPULSE: Innovando para utilizar as leguminosas españolas na alimentación animal

Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Digitalización e innovación, Investigación, Gestión de explotaciones, Mejora genética, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor
Logo Grupo Operativo AGROEFICIENCIA

Grupo Operativo AGROEFICIENCIA: Utilización eficiente dos recursos para a mellora das explotacións cereais de regadío

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grupo operativo, Cereal, Oleginosas Y Proteaginosas

Grupo Operativo: Interacción da variabilidade intraparcelaria do solo e a fertilización nitroxenada sobre os parámetros de calidade da cebada para maltear

Agricultura, Técnicas de producción, Fertilizantes, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Agricultura De Precisión-Sensorización, Grupo operativo, Fertilización, Fitosanitarios, Precisión, Cebada, Sostenibilidad, Maquinaria, Digitalización e innovación, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, maquinarias, Cereal, Oleginosas Y Proteaginosas
Valorización de materiales tradicionales para vinificación de vinos de calidad. GOVALMAVIN.

Grupo Operativo VALMAVIN: Valorización de materiais tradicionais para a elaboración de viños de calidade

Viñedo, leñosos, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, maquinarias, Diversificación agraria (agroturismo, etc), Gestión de explotaciones