Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grupo Operativo SEBASTIANA: Selección e clasificación da la para mellorar a competitividade das pequenas explotacións ovinas
Na actualidade, a la está considerada un subproduto e os gandeiros apenas reciben compensación por ela (0,00 a 0,40 €/animal), o que supón un custo adicional para os gandeiros polas tarefas de esquila...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grupo Operativo CHAMPLAST: Creación dunha nova cadea de valor na produción de cogomelos a través da economía circular
Proxecto de innovación liderado por ASOCHAMP, no que tamén forman parte AIMPLAS; INGELIA e SAV, O obxectivo principal é a redución dos residuos xerados pola industria dos cogomelos (sustrato esgotado...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
Grupo Operativo RETA: Rede de Espazos de Ensaio Agrario
Creación, coordinación e dinamización dunha Rede de Espazos de Ensaio Agrario, co obxectivo de participar en estratexias público-privadas de innovación social para apoiar a incorporación de novos...
Solarwine
Grupo Operativo SOLARWINE: Novos sistemas agrovoltaicos para a produción de uva intelixente e sostible
Grazas ao proxecto de innovación GO SOLARWINE prevese acadar a avaliación enerxética e agronómica do sistema agrovoltaico, aumentando os beneficios económicos para a explotación.
Logo GO Sidraturismo

Grupo Operativo de Turismo da Sidra: Proxecto de innovación para a promoción e comercialización da sidra a través do turismo

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, Fabricación de bebidas, leñosos, Frutales (pepita y hueso)

Grupo Operativo REPROEQUI: Proxecto de innovación para mellorar o sistema de reprodución do gando equino para a produción de carne en Asturias

industria cárnica
Logo GO RESUPEQ

Grupo Operativo RESUPEQ: Proxecto de innovación para a revalorización do soro de leite procedente de pequenas queixerías

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Bioeconomía, Economía Circualr, Valorización Y Gestión De Subproductos, productos lácteos
Logo GO Minpahs

Grupo Operativo MINPAHS: Proxecto de innovación para mellorar o proceso de afumado natural e controlar a transferencia de contaminantes aos alimentos

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Bioeconomía, Economía Circualr, Valorización Y Gestión De Subproductos, Fabricación de otros productos alimenticios
Logo Go Matadero circular

Grupo Operativo Matadoiro Circular: Proxecto de innovación para a recuperación de sangue animal e a súa transformación en produtos para o seu uso en laboratorios farmacéuticos

Porcino, bovinas

Grupo Operativo INNO CATTLE AND WOLF: Proxecto de innovación con solucións innovadoras para a xestión da gandería extensiva

Gestión de explotaciones, Sanidad y bienestar animal, bovinas

Grupo Operativo INNOQUESAR: Proxecto de innovación aplicado á trazabilidade integral e á cadea de valor do sector do queixo artesanal

Ovino y caprino

Grupo Operativo ICORE: Proxecto de innovación no control da cría de tenreiros

bovinas

Grupo Operativo GOMERAVACAR: Proxecto de innovación para mellorar a rendibilidade das explotacións de vacún de carne

industria cárnica, bovinas

Grupo Operativo EUCALYPTUS GLOBULUS: Proxecto de innovación para mellorar a produtividade dos bosques de eucalipto en Asturias

Gestión de explotaciones

Grupo Operativo CANGAS WINEPRINT: Proxecto de caracterización e innovación de viños con Denominación de Orixe Protexida Cangas

Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Grupo Operativo CAMIDECOL: Proxecto de innovación para a caracterización do mel e a protección dos apiarios

Digitalización e innovación, Bioeconomía, Economía Circualr, Valorización Y Gestión De Subproductos, Sanidad y bienestar animal, Fabricación de otros productos alimenticios, Apícola