Ir o contido principal

Investigación e innovación no servizo de alimentación

Data de Inicio: 11/12/2025
Data de finalización: 11/12/2025
Modalidade: En persoa
Comunidade Autónoma: Madrid, Comunidad de
Provincia: Madrid
Localización: Calle del General Arrando, 38, Chamberí, 28010 Madrid

Descrición

Neste evento presencial, Cajamar presentará o libro: Sistemas de investigación e innovación agroalimentaria no mundo, que analiza como evolucionaron a investigación e a innovación nas últimas décadas en diferentes países e rexións (EE. UU., UE, Países Baixos, Italia, Francia, Israel, Nova Zelandia, China e a propia España) coa axuda de expertos de cada país.

O evento irá máis alá da presentación do libro. Contaremos coa participación da FAO, a axencia das Nacións Unidas designada para estudar e orientar o futuro dos sistemas alimentarios. Baseándonos na súa perspectiva, abordaremos os principais desafíos que configurarán as próximas décadas e debateremos o papel crucial que deben desempeñar a investigación e a innovación para satisfacer as necesidades alimentarias globais.

Este evento enmárcase nas celebracións do 50 aniversario da Estación Experimental de Las Palmerillas, un fito que reflicte o compromiso de Cajamar coa xeración e difusión de coñecemento. Este compromiso, dende o seu inicio, tivo como obxectivo impulsar o progreso no sector agrícola, apoiar os agricultores e contribuír a garantir a seguridade alimentaria global.

Rexistro

Próximos eventos