Recerca i innovació al servei de l'alimentació
Descripció
En aquest esdeveniment PRESENCIAL Cajamar presentarà el llibre: Els sistemes de recerca i innovació agroalimentàries al món, on s'analitza com han evolucionat en les últimes dècades la investigació i la innovació a diferents països i regions (EUA, UE, Països Baixos, Itàlia, França, Israel, Nova Zelanda, Xina i la pròpia Espanya) de la mà d'experts.
La jornada anirà més enllà de la presentació del llibre. Comptarem amb la participació de la FAO, la institució designada per les Nacions Unides per estudiar i orientar el futur dels sistemes alimentaris. A partir de la seva visió, s'abordaran els grans reptes que marcaran les properes dècades i es debatrà sobre el paper clau que han de tenir la recerca i la innovació per donar resposta a les necessitats globals d'alimentació.
Aquest esdeveniment s'emmarca en el 50è aniversari de l'Estació Experimental de Las Palmerillas, una fita que reflecteix el compromís de Cajamar amb la generació i la difusió del coneixement. Un compromís que, des del seu origen, cerca impulsar el progrés del sector agrari, donar suport als agricultors i contribuir a garantir l'alimentació del món.