Ir o contido principal

Proxecto Innoquesar-Innovación aplicado á trazabilidade integral e cadea de valor do sector do queixo artesanal

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2019
  • Orzamento asignado 0,00 €
  • Ámbito Autonómico
  • Comunidade Autónoma Asturias, Principado de
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

O Proxecto de Innovación INNOQUESAR ten como obxectivo realizar un diagnóstico detallado de toda a cadea de produción e distribución do sector do queixo artesanal, centrándose no caso de uso da DOP Cabrales, Gamonedo e os vinculados á Asociación de Queixos Artesáns de Asturias para detectar puntos. de mellora e desenvolver unha serie de propostas para implantar solucións innovadoras baseadas na ciencia e na tecnoloxía que permitan ao sector queixo artesanal asturiano cumprir os requisitos da normativa agroalimentaria. e as expectativas do mercado sen perder o seu carácter diferenciador.