Ir o contido principal

Proxecto de produción porcina ecolóxica en Galicia

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2017
  • Orzamento asignado 5.000,00 €
  • Ámbito Autonómico
  • Comunidade Autónoma Galicia
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Obxectivos

Os obxectivos deste Grupo Operativo son:

  • Mediante a produción de carne de porco ecolóxica en réxime extensivo, aséguese a produción de alimentos máis saudables, nutritivos e satisfactorios polas súas calidades organolépticas, ao tempo que a súa demanda contribúe a impulsar sistemas produtivos que contribúan a manter este mundo como un lugar máis amable. , máis fermosa e máis habitable.
  • Formúlase unha ración a partir dos pastos e forraxes propios da explotación complementados con cereais producidos na mesma explotación ou localmente; Establécense alternativas aos tratamentos veterinarios convencionais baseadas no uso de produtos homeopáticos e fitoterapéuticos, tanto nos reprodutores como nos seus leitóns.
  • Determinaranse as medidas de xestión axustadas a este tipo de produción, adaptándoas ás condicións da comunidade.
Información de contacto
craega@craega.es