Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
Rede Aragonesa de Extensos Cultivos e Leguminosas (ARAX) Hubs, plataformas e redes Ferramenta para difundir información sobre os seus programas e actividades, así como para dar a coñecer noticias e eventos relacionados co desenvolvemento rural na produción de cultivos extensivos e leguminosas en Aragón. … Rede Aragonesa de Extensos …
Proxecto Xirasol: Mellora da sustentabilidade dos xirasols mediante a agricultura de conservación FASE 2 Grupo operativo No marco das axudas aos grupos operativos da European Innovation Partnership (EIP) en materia de produtividade e sustentabilidade agrícolas do Programa de Desenvolvemento Rural de Andalucía 2014-2020, púxose en marcha o grupo operativo denominado Mellora …
XVIII Xornada Técnica do Arroz 2025 Evento Organizado polo IRTA , e coa participación do Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación (MAPA) e o apoio do Fondo Latinoamericano de Arroz de Regadío (FLAR), explorará solucións innovadoras a retos globais como o cambio climático, a protección das …
Xornada Grupos Operativos CeiA3 – Sector Olivar Evento O 11 de xullo de 2023, o ceiA3 celebrará unha xornada en liña onde se presentará o avance dos Grupos Operativos do Sector Olívico nos que participa e cuxo público obxectivo son investigadores e axentes do sector olívico ceiA3. Entre os obxectivos …
Xornada das novas técnicas de oliveira Curso de formación Xornada de formación especializada e demostrativa na que se analizan novos sistemas de oliveira, novas variedades, maquinaria e control da verticilose. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 09/04/2024 | INFORMACIÓN e PREGUNTAS en …
Xornada sobre avances no control sanitario dos olivares Curso de formación Xornada de especialización técnica e práctica sobre o uso sostible de fitosanitarios, control de pragas e enfermidades e substancias activas. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 09/12/2024 | INFORMACIÓN e PREGUNTAS en …
Agronet - Elaboración de cervexa Hubs, plataformas e redes Subministros, información e asesoramento para cervecerías … Agronet - Elaboración de cervexa …
Produción de trigo no século XXI Evento Dolors Villegas Tor , recoñecida investigadora do CSIC na Estación Experimental Aula Dei (EEAD-CSIC), será a encargada de impartir a terceira conferencia do primeiro ciclo de conferencias do CSIC "Que sabemos de...?" en Jaca , Huesca. Villegas está …
GUAU. Exposición Mundial do Aceite de Oliva Evento O Salón Mundial do Aceite de Oliva é un evento internacional para promocionar aceites, posicionamento de marca e ampliar a carteira de contactos mantendo a relevancia no sector. Para consultar o dossier do evento preme aquí … GUAU. Exposición Mundial do …
Formación especializada en olivicultura ecolóxica Curso de formación Curso de 40 horas de duración con contidos relacionados cos olivares ecolóxicos, xestión de pragas e enfermidades, fertilización, xestión do solo e técnicas de manexo para o cultivo ecolóxico da oliva. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 27/03/2024 | …
Mellora da produtividade e sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan os residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (GO SUBALMA) Grupo operativo As técnicas empregadas mellorarán a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promoverán unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellora da …
Mellorar a produtividade e a sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (SUBALMA) Contido multimedia Técnicas empregadas para mellorar a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promover unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellorar a …
Técnico en molino de aceite Curso de formación Curso teórico-práctico de 40 horas para a profesionalización e optimización da xestión da almazara e os procesos de obtención de AOVE de calidade. Os obxectivos do curso son estudar todos os procesos que interveñen na elaboración do aceite de oliva virxe …