Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
Rede Aragonesa de Extensos Cultivos e Leguminosas (ARAX) Hubs, plataformas e redes Ferramenta para difundir información sobre os seus programas e actividades, así como para dar a coñecer noticias e eventos relacionados co desenvolvemento rural na produción de cultivos extensivos e leguminosas en Aragón. … Rede Aragonesa de Extensos …
Proxecto Xirasol: Mellora da sustentabilidade dos xirasols mediante a agricultura de conservación FASE 2 Grupo operativo No marco das axudas aos grupos operativos da European Innovation Partnership (EIP) en materia de produtividade e sustentabilidade agrícolas do Programa de Desenvolvemento Rural de Andalucía 2014-2020, púxose en marcha o grupo operativo denominado Mellora …
XVIII Xornada Técnica do Arroz 2025 Evento Organizado polo IRTA , e coa participación do Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación (MAPA) e o apoio do Fondo Latinoamericano de Arroz de Regadío (FLAR), explorará solucións innovadoras a retos globais como o cambio climático, a protección das …
Barrax - Centro de Innovación Rural Hubs, plataformas e redes Hub onde se promoven sesións de investigación, encontros empresariais, networking profesional, captación de fondos europeos, información e experimentación. … Barrax - Centro de Innovación …
Pegada de tomate industrial (GO Tomprint) Grupo operativo Este Grupo Operativo nace co obxectivo de desenvolver unha aplicación informática na que se reflictan todas as fases do ciclo produtivo do tomate para obter ao final da campaña a pegada hídrica e a pegada de carbono en todas as fases do ciclo produtivo. … …
Grupo Operativo de Biodiversidade e Viticultura (GO Bioviti) Grupo operativo Entre as actividades que desenvolverá o grupo destacan identificar as mellores prácticas para mellorar a biodiversidade a escala de explotacións en viñedos, desenvolver experiencias piloto con cubertas vexetais, control de pragas, mellora de solos, etc., …
Para a xestión sustentable do viñedo atlántico (GO Gesviña) Grupo operativo Os viñedos atlánticos comparten problemas comúns: minifundio; precipitacións elevadas e temperaturas suaves, que inciden na necesidade de aumentar os tratamentos fitosanitarios, especialmente os funxicidas; topografía accidentada que favorece a erosión; …
Agronet - Elaboración de cervexa Hubs, plataformas e redes Subministros, información e asesoramento para cervecerías … Agronet - Elaboración de cervexa …
Cultivo e Poda da Améndoa Curso de formación Curso de Améndoa e Poda en Cuenca INSCRICIÓN en iriaf.albaladejito.formacion@jccm.es | Centro de Investigación Agroforestal de Albaladejito, Cuenca … Cultivo e Poda da …
Produción de trigo no século XXI Evento Dolors Villegas Tor , recoñecida investigadora do CSIC na Estación Experimental Aula Dei (EEAD-CSIC), será a encargada de impartir a terceira conferencia do primeiro ciclo de conferencias do CSIC "Que sabemos de...?" en Jaca , Huesca. Villegas está …
Mellora da produtividade e sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan os residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (GO SUBALMA) Grupo operativo As técnicas empregadas mellorarán a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promoverán unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellora da …
Mellorar a produtividade e a sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (SUBALMA) Contido multimedia Técnicas empregadas para mellorar a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promover unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellorar a …