IV. MAILAKO DESINFEKZIOAREN Talde Operatiboa: IV. mailako barazkiak eta frutak desinfektatzeko eta kontserbatzeko teknologia berritzaileak
- Mota Talde operatiboa
- Exekuzioa 2018
- Esleitutako Aurrekontua 5.385.177,00 €
- Eremua Supraautonómico
- Autonomia-erkidegoa Andalucía; Comunitat Valenciana; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; Rioja, La
- Finantza-iturri nagusia 2014-2020ko NPB
Azalpena
Talde Operatibo hau alternatiba iraunkor eta natural bat garatzeko sortu zen, barazki eta fruta fresko moztuen iraupena eta kalitate organoleptikoa bermatuz, egungo metodoen alternatiba berritzaileen bidez (hipokloritoa), eta biopolimeroekin estaldura jangarri aktiboak erabiliz, efektu antioxidatzaileak eta/edo antimikrobianoak dituzten konposatuak gehitu ahal izateko.
Helburuak
- Ebaluatu IV gamma landare-produktuak desinfektatzeko gaur egun erabiltzen diren metodo alternatibo berritzaile desberdinak, segurtasuna bermatuz.
- Biopolimeroz osatutako estaldura jangarri aktiboen erabilera aztertzea, efektu antioxidatzaileak eta/edo antimikrobianoak dituzten konposatuak gehituz.
Results
- Kloroa desinfektatzaile gisa erabiltzearen alternatiba eskaintzen duten IV gamako landare-produktu naturalagoak eta osasungarriagoak lortzea.
- Landare-produktu freskoen elikagai-segurtasuna bermatzea, haien iraupena handituz.
Harremanetarako informazioa
- Koordinatzailearen/erakundearen izena: Anecoop S. Coop
- Koordinatzailearen/erakundearen helbide elektronikoa: njuste@anecoop.com
Onuradunak
- Anecoop S. Coop
Kanpoko kontratazioa
- AGROFIELD
- Grupo riberebro
- DOMCA
- Ctic-Cita
- IRTA
- Tecnalia
- Food+i
- FIAB