IV. GUTAKO DESINFEKZIOA Talde Eragilea: IV. sortako barazkiak eta frutak desinfektatzeko eta kontserbatzeko teknologia berritzaileak.
- Mota Talde operatiboa
- Exekuzioa 2018
- Esleitutako Aurrekontua 5.385.177,00 €
- Eremua Supraautonómico
- Autonomia-erkidegoa Andalucía; Comunitat Valenciana; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; Rioja, La
- Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena
Talde Operatibo hau alternatiba jasangarri eta natural bat garatzeko sortu da, barazki eta fruitu moztu berrien iraupena eta kalitate organoleptikoa bermatuz, egungo metodo alternatibo berritzaileen bidez (hipokloritoa), eta biopolimeroekin estaldura jangarri aktiboak erabiliz, efektu antioxidatzaile eta/edo mikrobioen aurkako konposatuak gehituz.
Helburuak
- IV gamma landare-produktuak saneatzeko gaur egun erabiltzen diren metodo alternatibo berritzaile desberdinak ebaluatzea, segurtasuna bermatuz.
- Biopolimeroz osatutako estaldura jangarri aktiboen erabilera aztertzea, efektu antioxidatzaile edo/eta mikrobioen aurkako konposatuen gehikuntzarekin.
Results
- IV gamako landare-produktu naturalagoak eta osasuntsuagoak lortzea, kloroa desinfektatzaile gisa erabiltzeko alternatiba eskaintzen dutenak.
- Bermatu landare moztutako produktuen elikadura-segurtasuna, haien iraupena handituz.
Harremanetarako informazioa
- Koordinatzailea/entitatearen izena: Anecoop S. Coop
- Koordinatzailea/entitatearen helbide elektronikoa: njuste@anecoop.com
Onuradunak
- Anecoop S. Coop
Kanpoko kontratazioa
- AGROFIELD
- Grupo riberebro
- DOMCA
- Ctic-Cita
- IRTA
- Tecnalia
- Food+i
- FIAB